Mit jelent a “mérleg nyelve” szerep?

A csalódottak országa


Magyarországon egyre bővülő bázist alkotnak azok, akik csalódtak a politikában, mert régóta nincs a palettán egy normális párt. Lássuk, hogyan is éreznek ők.
Egyik részük alapvetően jobboldali értékrendet valló választó, de a Fidesz hatalmi arroganciára és korrupcióra épülő kormányzását már képtelen jó szívvel támogatni.
Másik részük hagyományosan baloldali pártok szavazója volt, de torkig van azzal, hogy a bérből és fizetésből élők védelme helyett a bevándorlás és a szexuális extremitások védelme vált a baloldal fő témájává. Ahogyan világosan látják azt is, hogy a ki tudja, hányadik összefogást hirdető baloldali ellenzék inkább előidézője, mintsem lebontója a Fidesz túlhatalmának.
Higgadt és nemzeti ügyek iránt elkötelezett programjával a kiábrándultak sokasága számára kínál választási lehetőséget a Volner Párt.


Mi várható?


Mi vagyunk ma az egyetlen párt, amely teljes mértékben visszautasítja a korrupt és érdemtelen politikai garnitúrát.
Egyre tisztábban látszik, hogy 2022-ben sem a Fidesz-KDNP, sem a baloldali összefogás nem fog parlamenti többséget kapni, így akárki is nyeri a „gonoszok háborúját”, az kénytelen lesz kisebbségi kormányt alakítani. Mi nem teszünk hamis ígéreteket arról, hogy 2022-ben megnyerjük a választásokat, közösségünk célja, hogy a parlamentbe kerülve a „mérleg nyelve” szerepet töltse be. Ez azt jelenti, hogy nem kötünk elvtelen politikai alkukat és koalíciót egyetlen párttal sem, de a parlamenti döntéshozatal megkerülhetetlen tényezőjévé válunk.

Ebben a helyzetben a felálló kisebbségi kormányt a normális ország érdekeit képviselő programunk elfogadására kényszerítjük, különben kormányzása ellehetetlenül.
Ez lesz az a módszer, mely által megszabadítjuk Magyarországot a jobb és baloldali oligarchák rendszerétől és a hatalmi arroganciától.

 

Kövessen minket facebookon is!