Mit jelent a valódi sokszínűség?

Szalagcím egy reggeli hírműsorban: „A francia belügyminiszter figyelmeztetett rá, hogy az országban még mindig rendkívül magas a terrortámadás veszélye.” Fel sem kapjuk már a fejünket egy ilyen hírre. A nemzetközi liberális médiabirodalom azt próbálja bemagyarázni nekünk, hogy Európának nyitottnak kell lennie. Szerintük mindenki jöhet az arab országokból, Fekete-Afrikából, hiszen az európai kultúra a sokszínűségen és a tolerancián alapul.

A Volner Párt számára mást jelent a sokszínűség.

Európa és annak részeként Magyarország mérhetetlenül gazdag múltat, időtálló hagyományokat tudhat magáénak. Számunkra az európai kultúra és történelem a valódi sokszínűség legragyogóbb példája. Közösségünk célja az európai nemzetállami berendezkedés megőrzése, a migrációval megvalósuló multikulturalizmussal szemben. Ettől függetlenül természetesen fellépünk azon kormányzati gyakorlat ellen, amely a bevándorlásra vagy a magyar kultúra védelmére hivatkozva próbálja leplezni tisztességtelen üzelmeit.

 

Még nem tudjuk, ki kerül kormányra 2022-ben, de valószínűleg kénytelen lesz kisebbségi kormányt alakítani, mely esetén mi ellenzékben maradva a „mérleg nyelve” szerepet fogjuk betölteni. Természetesen támogatni fogunk minden olyan intézkedést, amely az ország határainak védelmére és a hagyományos magyar létforma megőrzésére irányul. Emellett garanciát vállalunk arra, hogy minden ezzel ellentétes politikai tervet vagy döntést következetesen elutasítunk.

 

Kövessen minket facebookon is!