Fontos felhívnunk a baloldalt támogató nagymamák és nagypapák figyelmét arra, hogy ez a baloldal már nem az, ami az emlékeikben él.

Üzenem nekik: a liberális eszmékkel megfertőződött baloldali politikusok ma már nem azért dolgoznak, hogy munkások érdekeit védjék, hanem azért, hogy a szeretett kisunokáiknak homoszexuális férfiak tartsanak kötelező tanórákat. Hogy Sanyi és Béla, a két homoszexuális férfi összeházasodhassanak és az unokáikkal megegyező korú kisfiúkat fogadhassanak örökbe.
Jobb, ha tisztában vannak vele a baloldalt támogató nagymamák és nagypapák: ezt a világot támogatja az, aki a baloldalra szavaz.
Aki nem hiszi, nézze csak meg a baloldali politikusokat, milyen vehemensen kardoskodnak az ezt célzó LMBT-témákban.
Észre kell venniük azt is, hogy ezt a baloldalt már hosszú ideje nem munkások, hanem milliárdos üzletemberek vezetik és már nem a kisember, hanem a multinacionális nagytőke érdekeit képviselik. Gondoljanak a három utolsó baloldali miniszterelnökre: Medgyessy Péterre, Gyurcsány Ferencre, Bajnai Gordonra.
A Volner Párt politikája arra irányul, hogy bővüljön a középosztálybeli emberek köre és a jólét növekedése végre a középosztályt jellemezze, ne a jobb- és baloldali oligarchákat.

Kövessen minket facebookon is!