A Sárkány karmai között 

A Fidesz és Kína (IV. rész)

Nyomozás a kínai adatgyűjtési botrányban

Személyes adatokkal való visszaélés bűntettében, ismeretlen tettes ellen nyomoznak a magyar hatóság a kínai adatgyűjtési botrány ügyében.

Az eset messze túlmutat Magyarország határain, hiszen a dél–kínai székhelyű adatelemző vállalat mintegy 2,4 millió emberről gyűjtött adatokat, többek között olyan prominens európai politikusról is, mint a brit Boris Johnson. A vállalat adatgyűjtési listáján 710 magyar állampolgár is szerepel, a magyar belpolitika olyan ismert személyei is, mint Kuncze Gábor, az SZDSZ volt vezetője, Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya, Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, Dr. Pálinkás József, az MTA volt elnöke, Kunhalmi Ágnes MSZP-s és Gyöngyösi Márton jobbikos politikus.

A magyar közéletben a Volner Párt egyedüliként hívja fel folyamatosan a figyelmet arra, hogy Magyarország nem lehet Kína európai hídfőállása, nem támogathat egy olyan folyamatot, melynek végcélja az agresszív kínai terjeszkedés a nyugati világban.

Hiszen Kína:
–> Már észrevétlenül tönkretette a valaha élvonalba tartozó magyar könnyűipart
–> Terjeszkedése és befolyásszerzése rendkívül agresszív, mindenkit megfigyel és adatokat gyűjt.
–> Az emberi jogok lábbal tipró kommunista diktatúrát működtet, ami nem való Európába.
–> Sokáig elhallgatta, majd a világra szabadította a COVID-járványt, amiért semmilyen felelősséget nem vállal, munkahelyek milliót tönkre téve szerte Európában.

Bár mindegyik fajsúlyos cselekedet, Ön ezek közül melyiket tartja a legsúlyosabbnak?