A pofátlanságnak is van határa

 

Gyurcsány Ferenc és a „szeretet nyelve”

 

 

Ön szerint egy saját népe ellen lovasrohamot vezénylő, posztkommunista politikus fogja meghonosítani a közéletben a „szeretet nyelvét?”

A bukott kormányfő ájtatos hangvételű facebook bejegyzést tett ma közzé, amivel ha létezne közéleti ripacskodásért járó díj, bizonyára megnyerné. Egy kis ízelítő csak erős idegzetűeknek:
„A másik ember szeretete nem barátság, nem szerelem. Tisztelet. Tisztelete életének, létezésének, egyszerűen annak, hogy van. Ez nem tolerancia. Nem egyszerűen elfogadás. Több annál! Öröm, hogy vagy. Bármilyen.”

 

Aztán írta azt is, hogy innentől a „szeretet nyelvén” akar politizálni.

Ahogy a mondás tartja, csak a pokol kapujára van kiírva, hogy már késő. Őszintén szurkolunk Gyurcsány Ferencnek, hogy értékelje át eddigi életét, a kommunista diktatúra KISZ-vezérként való kiszolgálását, a gyanúsan szerzett magánvagyont, az őszödi hazudozást, a 2006-os rendőrterrort és minden egyebet. Ki tudja, talán még mindezek után is lehetséges a sok gyűlöletet, hazugságot, manipulációt pozitív energiákká, akár szeretetté formálni…. Ehhez azonban idő kell. Ezért – tekintetbe véve, hogy személyisége átalakításával sok munkája lesz – azt javasoljuk neki, hogy néhány tíz, de inkább néhány száz évre pártjával együtt szüneteltesse közéleti tevékenységét. Közben magánvagyonából jótékonykodva bizonyíthatja, mennyire komoly gondolja a szeretet nyelvét.

Ön mit javasolna a DK elnökének?

Kövessen minket facebookon is!