Mosolyogj rá a gyűlölet acsarkodó arcára – A Volner Párt a normális vitakultúráért

 

Nagy port vert fel a Volner Párt tegnapi, Gyurcsány Ferenccel kapcsolatos bejegyzése. Ebben a bejegyzésben közösségünk kifejtette álláspontját, mely szerint előélete és korábbi, valamint jelenlegi politikája okán totálisan hiteltelen és elfogadhatatlan, hogy a volt kormányfő most a „szeretet nyelvéről” beszél. (Lásd az előző bejegyzés)

Megdöbbentő volt az a gyűlölet-áradat, amit posztunk alatt a DK-elnök hívei zúdítottok ránk, valamint a velük egyet nem értő embertársaikra. A „remélem, megdöglesz”, „téged is agyon kellene verni”, „hogy gargalizálnál sósavval” kezdetű őrjöngések még az enyhébbek közül valók. A poszt tartalmával kapcsolatban érdemi cáfolat, vagy normális vitára buzdító tartalom alig érkezett.

Az ilyen kommenteket természetesen azonnal eltávolítottuk, hiszen ennek a parttalan gyűlölködésnek sehol, így a közéletben sincs semmi helye! Azt azonban továbbra sem értjük, hogy képesek egyesek így viselkedni pusztán azért, mert az általuk bálványozott vezető politikust (jelen esetben Gyurcsány Ferencet) közéleti kritika érte.

Szomorú látni, hogy azokat a nemzeti gondolkozású embereket, akik a jelenlegi kormánnyal nem elégedettek, de nem hajlandóak a Dk-Momentum pólusra sem szavazni, folyamatosan verbális terrorban részesítik és megalázzák. Úgy tesznek, mintha a Fidesz-KDNP kormány elutasítása automatikusan egyet kellene jelentsen a DK és Momentum politika helyeslésével.

Mire fel ez a felsőbbrendűség? Miért kell bántani, vagy minősíthetetlen stílusban szidalmazni azokat a honfitársaikat, akik egyik nagy tömbből sem kérnek? Az ő jogaik hol vannak?

Ön szerint akik így gyűlölködnek, mit tennének akkor, ha hatalom kerülne a kezükbe?

Kövessen minket facebookon is!