Ha fejre áll, sem térdelünk! – Niedermüller Péter és a magyargyűlölet újabb esete

Ha az értelmező kéziszótárban egyszer lesz egy szócikke a nemzetellenességnek, illusztrációként Nidermüller Péter képet kell hozzárakni. A gyurcsányista botrányhős megint hozza a formáját: nem volt elég „rémisztő képződménynek” nevezni a fehér és heteroszexuális férfiakat, nem volt elég a nemzeti tartalmú tananyag kiirtásáról értekezni, most a magyar nemzeti válogatottba szállt bele.

Patetikus hangvételű, szélsőliberális szuperfölénytől csepegő bejegyzésében most azon hisztériázott, hogy a magyar válogatott nem volt hajlandó letérdelni az írek elleni mérkőzés elején, ahogy az ma új-baloldaliéknál és szélsőliberáliséknál annyira divatos. Niedermüller duzzog, hogy őt innentől nem érdekli a magyar válogatott, mert az állva maradás természetesen szélsőségesség, gyűlölet, kirekesztés ….

Azért szeretnénk megkérdezni: miért is kellene egyetlen magyarnak is térdelni? Mi közünk is van a békés embereket bántalmazó, egész városokat felgyújtó és terrorizáló anarchista BLM csürhéhez?

Mi magyarok, és nemzetben gondolkodó európai patrióták ugyanúgy nem térdelünk a futballmeccseken, ahogyan nem térdelünk be annak a beteges világnak, amit a Niedermüller-félék akarnak ránk erőltetni. Sem most, sem pedig a jövőben!

Kövessen minket facebookon is!