Osvald László

Bemutatkozás

Osvald László vagyok, szoftverfejlesztő, mérnök-matematikus, a Volner Párt infokommunikációs szakértője

1971-ben születtem Nagykanizsán, és jelenleg Szentendrén élek.

A középiskolai tanulmányaimat Marcaliban végeztem, majd az első műszaki diplomámat Kaposváron szereztem meg. Közel 10 évig voltam hivatásos tiszt a határőrség állományában, közben a Rendőrtiszti Főiskolát is elvégeztem. Fontosnak tartom a folyamatos önképzést, a kedvenc tudományos szakterületem a matematika, a fizika, a csillagászat, az elektronika, és a történelem (Római kor). 15 éve foglalkozom behatóan a mesterséges intelligenciával, és a cégem jelenleg önvezető autó logikát, szoftvereket, valamint elektronikus eszközöket fejleszt.

A politika mindig is érdekelt, ezirányú tapasztalatokkal is rendelkezem, melyekkel a jövőben a Volner Pártot szeretném erősíteni. Azért csatlakoztam a Volner János által vezetett párthoz, mert végig tekintve a hazai párt-palettán, úgy gondolom, hogy ez az egyedüli olyan párt, amely a korrekt, józan, higgadt, mérsékelt politikai tevékenységre kívánja fektetni a hangsúlyt, és elkötelezett Magyarország jövőjének jobb irányba történő elmozdításában.

Mindent összegezve, úgy érzem, hogy a pártban megtaláltam a helyemet, és jó érzéssel tölt el az is, hogy olyan közösség tagja lehetek, melynek valamennyi szereplője elkötelezett a hivatásának, hazafi, és tevékenységével a hazájáért munkálkodik, előmozdítja annak felemelkedését.

Osvald László közéleti tevékenysége a Volner Pártban

Kövessen minket facebookon is!