A Volner Párt tartalmai

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

Hozzászólás írása

Üdvözlettel. volt kolléga... Minden jót neked, és családodnak.

Szeva Jani! Rég láttalak.

.

...de a baritonja ! 👍 Férfi hangok legszebbike !

Semmit nem változtál! 🤷‍♂️😊😊

View more comments

A legtöbben még mindig nem látják a balliberális médiumok munkálkodásának gyakorlati következményeit. Az világos, hogy a jelenlegi kormány helyett egy balos, a Nyugatnak mindenben alárendelődő kormányt akarnak (nem véletlenül gurulnak a dollárok arrafelé). Ez azonban a negyedik, egymást követő kétharmad után egyre kevésbé látszik teljesíthetőnek, hiszen az ellenzéket súlytalan kispártjait képességhiányos amatőrök vezetik, akik budapesti Facebook-posztokkal próbálják legyőzni a Fideszt.

Ma már ennél sokkal könnyebben teljesíthető célért dolgoznak, nem is eredménytelenül: a “mindenszar” légkörének megteremtése fiatal munkavállalók százezreit ösztönözte arra, hogy elhagyják az országot. Ma Nyugat-Európa leghatékonyabb toborzóirodái nem a munkaerő-közvetítő cégek, hanem a médiumok világából kerülnek ki. Hiszen aki rendszeresen az RTL-t nézi, a Telexet, vagy a 444-et olvassa, az egy végtelenül toxikus szellemi környezetbe kerülve bármelyik nap bármelyik órájában meggyőződhet arról, hogy Magyarországon “minden szar”, semmi nem működik, a helyzet pedig teljesen reménytelen. Nincs más kiút, mint a menekülés ebből a pokolból. A tőlünk nyugatabbra fekvő országok pedig köszönik szépen a munkáskezeket, ezekből ugyanis egyre nagyobb hiány van…
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

A legtöbben még mindig nem látják a balliberális médiumok munkálkodásának gyakorlati következményeit. Az világos, hogy a jelenlegi kormány helyett egy balos, a Nyugatnak mindenben alárendelődő kormányt akarnak (nem véletlenül gurulnak a dollárok arrafelé). Ez azonban a negyedik, egymást követő kétharmad után egyre kevésbé látszik teljesíthetőnek, hiszen az ellenzéket súlytalan kispártjait képességhiányos amatőrök vezetik, akik budapesti Facebook-posztokkal próbálják legyőzni a Fideszt.

Ma már ennél sokkal könnyebben teljesíthető célért dolgoznak, nem is eredménytelenül: a “mindenszar” légkörének megteremtése fiatal munkavállalók százezreit ösztönözte arra, hogy elhagyják az országot. Ma  Nyugat-Európa leghatékonyabb toborzóirodái nem a munkaerő-közvetítő cégek, hanem a médiumok világából kerülnek ki. Hiszen aki rendszeresen az RTL-t nézi, a Telexet, vagy a 444-et olvassa, az egy végtelenül toxikus szellemi környezetbe kerülve bármelyik nap bármelyik órájában meggyőződhet arról, hogy Magyarországon “minden szar”, semmi nem működik, a helyzet pedig teljesen reménytelen.  Nincs más kiút, mint a menekülés ebből a pokolból. A tőlünk nyugatabbra fekvő országok pedig köszönik szépen a munkáskezeket, ezekből ugyanis egyre nagyobb hiány van…

Hozzászólás írása

Mióta a Huxit ügyét felvállaltam, a Facebook durván visszavágta az oldalam elérését a követőimnél. A közölt statisztika szerint a 110 ezer követőmnek jellemzően az 1 százalékát sem érem el a posztjaimmal. 🙁

Azt mondja az amerikai nagykövet, hogy "Nagyon veszélyes azt sugallni, hogy a magyarországi politikát külföldi hatalmak akarják befolyásolni".

1. Drága nagykövet úr, nem sugalljuk, hanem mondjuk. Bizonyított tény, hogy az amerikai kormány milliárdokkal támogatta a balliberális ellenzék hatalomra kerülését, ezáltal - nem éppen baráti országhoz illően - befolyásolni próbálta Magyarország választási kampányát.

2. Az lenne veszélyes, ha fordítva történne és a magyar kormány avatkozna be ilyen módon az amerikai belpolitikai folyamatokba: azonnal bilincsbe verne minden érintettet az FBI. Ehhez képest nálunk az amerikaiak által kilóra megvett baloldali pártvezérek Karácsony "ott sem voltam" Gergellyel röhögnek a markukba és boldogan várják a tengerentúli haveroktól érkező újabb milliárdokat.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Azt mondja az amerikai nagykövet, hogy Nagyon veszélyes azt sugallni, hogy a magyarországi politikát külföldi hatalmak akarják befolyásolni. 

1. Drága nagykövet úr, nem sugalljuk, hanem mondjuk. Bizonyított tény, hogy az amerikai kormány milliárdokkal támogatta a balliberális ellenzék hatalomra kerülését, ezáltal - nem éppen baráti országhoz illően - befolyásolni próbálta Magyarország választási kampányát.

2. Az lenne veszélyes, ha fordítva történne és a magyar kormány avatkozna be ilyen módon az amerikai belpolitikai folyamatokba: azonnal bilincsbe verne minden érintettet az FBI. Ehhez képest nálunk az amerikaiak által kilóra megvett baloldali pártvezérek  Karácsony ott sem voltam Gergellyel röhögnek a markukba és boldogan várják a tengerentúli haveroktól érkező újabb milliárdokat.

Hozzászólás írása

Nagyon igaza van

Ismét egy jó meglátás!!!

Szóról szóra így van. Amerika mindenkit leigázna ,De szerencsére nem mindíg sikerül .

Szabályozod ki îrhat hozzászólást a posztjaidhoz? Sz@rt sem érdekel téged az emberek véleménye. Benyaltál a rendszernek, jófiúcska lettél. Hát ide jutottál!!

Mondjuk volner tűnjön el a közéletből. Vigye magával az egész fidesz mocskot és ne értekezzen egy gazdag közösségből való kilépésről. Komolyan mondom ennyi degenerált elmebeteget...

Takarodjon már az anyjába ez köcsög buzi pressmanova, nyomorult hazug jenki😡

Kamu"Nem vagyok ott.."Geli👊‼️🤣✅ www.tiktok.com/@jordandzsoni/video/7088259064509091077

Örülök, hogyha vissza tér. Igen csak kevés értelem szorult a jelenlegi ellenzék tagjaiba. Szerintem a Fidesz is pattanni fog az EU-ból, ha az több rosszal fog járni, mint jóval. Viszont jelenleg az a véleményem, hogy hazánkat még jobban megszívatnák mint az angolokat, HUXIT esetén. Kíváncsi lennék, Ön, hogy látja a 2024 EU-s vállasztásokat? Ön szerint lesz érezhető elmozdulás jobbos irányba?

Kedves János! Én még azt is megkockáztatom, hogy nem befolyásolta hanem bele is avatkozott elég rendesen!!!!!És azt is gondolom, hogy a Jobbik totális szétverését Jakabon keresztül, szintén az ő számlájukra lehet írni!! Üdvözlettel, egy VOLT Jobbik tag

Nevetséges !! Magyarországról csak a szélső jobbosokat lehet támogatni ??

Mind amellett, hogy az usa egy gusztustalan rabló ország ...mi érdeke lenne beleszólni egy picsámnyi olajtalan, érdektelen ország belügyeibe??? Miért fektetne ebbe milliárdokat? Van olyan erős Magyarország gazdaságilag és bármilyen módon, hogy egy usa nyomás és soros tervek ellenére 13 éve semmilyen elmozdulást nem értek el??? Ha vissza nézünk a történelemben, az usa olyan helyekre dugja a zsíros kis ujjait, ahonnan később pénzt tud kiszedni...Magyarországról mit szedne ki és ha akarta volna az elmúlt 13 évben miért nem tette meg?

Te Völner, miért nem beszélsz a guruló rúbelekröl. A kurva anyádat, hogy ragadjál össze a főnököddel. Ti a faszt írogatsz te itt te fasz.

Mennyi pénzt ad Magyarország kormánya az Amerikai lobbistáknak?

Amit szabad Jupiternek.......

USA fekély a világ testén. Bárhol a világon háború tör ki abban a kezük benne van. Csak az Iraki mérleg, közel kétmillió halott,és az ország kifosztása.... Bármikor, bármilyen szankció az USA ellen...????

Így van!

Így van.....

...kuldjetek vegre haza ezt a szemetet, majd kuldenek helyette egy uj, szemetladat!

A bizonyított tény mit jelent? Van jogerős bírósági ítélet?

View more comments

A Huxit, azaz az Európai Unióból való magyar kilépés gondolata egyre népszerűbb. A különböző kutatások különböző eredményeket hoznak, ez a legutóbbi eredménye. Ha Magyarországon mindenki tisztában lenne azzal, hogy az Unió közös piacához történő vámmentes hozzáféréshez, vagy a határellenőrzés nélküli európai utazáshoz egyáltalán nem szükséges az Európai Unió tagjának lenni, sokkal többen lennénk. Az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) tagjai ugyanúgy vámok nélkül kereskednek az Európai országokkal, mint mi és a Schengeni övezet által biztosított utazási szabadság is a rendelkezésükre áll. Ha a társadalom kellően informált, a Huxit tábora sokkal nagyobb lesz! ... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

A Huxit, azaz az Európai Unióból való magyar kilépés gondolata egyre népszerűbb. A különböző kutatások különböző eredményeket hoznak, ez a legutóbbi eredménye. Ha Magyarországon mindenki tisztában lenne azzal, hogy az Unió közös piacához történő vámmentes hozzáféréshez, vagy a határellenőrzés nélküli európai utazáshoz egyáltalán nem szükséges az Európai Unió tagjának lenni, sokkal többen lennénk. Az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) tagjai ugyanúgy vámok nélkül kereskednek az Európai országokkal, mint mi és a Schengeni övezet által biztosított utazási szabadság is a rendelkezésükre áll. Ha a társadalom kellően informált, a Huxit tábora sokkal nagyobb lesz!

A Huxitot, Magyarország Európai Unióból történő kilépését a kutatások szerint többen támogatják, mint a legerősebb ellenzéki pártot. Egyelőre kisebbségben vagyunk ugyan, de akár magától megy tönkre és esik darabjaira az EU, akár mi fogunk kilépni belőle, Magyarországnak fel kell készülnie az Unió utáni létre. ... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Kedves barátaim, mint arról már korábban olvasni lehetett, azt a megtisztelő lehetőséget kaptam a külügyminiszter úrtól, hogy – sokéves külkereskedelmi gyakorlattal a hátam mögött – külgazdasági attaséként lépjek hazánk szolgálatába. A lehetőség roppant inspiráló, hiszen Szijjártó Péter és csapata hatalmas beruházások egész sorát hozza Magyarországra, Szingapúr pedig a világ egyik legnagyobb üzleti központja. Ennyire pezsgő környezetben gazdasági diplomatának lenni valóságos álom!

Hosszú vívódás után azonban mégis másképp döntöttem. Pártelnökként én vállaltam fel a 2022-es választások után a Huxit ügyének a képviseletét, így egyszerűen nem tehetem meg, hogy egy álomállás miatt hátat fordítok neki. Hiába bíztam abban, hogy a politikától való távolmaradásom után a Fidesz és a Mi Hazánk rárajtol a másfél milliós szavazói támogatottsággal bíró témára, nem így lett. A Fidesz továbbra is ragaszkodik hazánk uniós tagságához, Orbán Viktor még mindig megpróbálja menteni az Európai Uniót. A Mi Hazánk teszetoszaságát végképp nem értem, hiszen egy nemzeti-radikális pártnak kifejezetten jól állna a Huxit ügyének bátor képviselete.

Nincs más lehetőségem, ismét csatasorba állok! Meg kell értetnünk a magyar társadalom EU-párti többségével, hogy az Unióból való kilépés nem jelenti a vámhatárok újbóli létrejöttét, hiszen az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) tagjaként ugyanúgy részei maradhatunk a közös piacnak, mint más, szintén nem EU-tagállamok (Norvégia, Svájc, Izland, Liechtenstein). Huxit, azaz az Európai Unióból való kilépésünk esetén – a liberális propaganda ellenére - utazási korlátozásoktól sem kell tartanunk, hiszen a Schengeni övezethez való tartozásnak nem előfeltétele az uniós tagság. Meg kell szabadulnunk a nemzeti szuverenitásunkat fenyegető Európai Uniótól, el kell utasítanunk az amerikai érdekeknek alárendelt Európai Egyesült Államok vízióját. Magyarország függetlenségéért vérüket adták az őseink, mi sem tehetjük meg, hogy az Európát pusztító brüsszeli bürokraták kezébe helyezzük a sorsunkat!

Nem véletlenül nevezett Orbán Viktor – számomra megtisztelő módon – a Jobbik utolsó mohikánjának. Én továbbra is a Jobbik 20 évvel ezelőtti Alapító nyilatkozatának szellemében politizálok - utolsó mohikánként. Ennek alapján:

„Elfogadhatatlan számunkra az az uniós tagság, amely nemzeti függetlenségünk végzetes megcsonkításával jár!”

A 20 évvel ezelőtti Alapítói nyilatkozat elsődleges feladatunknak jelölte meg a posztkommunista pártok és a velük összeforrt szélsőséges liberálisok elleni küzdelmet. 2018-tól 2022-ig sokat tettem ennek érdekében: az árulóvá lett Jobbik támogatottsága 20 százalékról 2-re csökkent, a baloldali összefogás pedig történelmi vereséget szenvedett. Folytatjuk!
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Kedves barátaim, mint arról már korábban olvasni lehetett, azt a megtisztelő lehetőséget kaptam a külügyminiszter úrtól, hogy – sokéves külkereskedelmi gyakorlattal a hátam mögött – külgazdasági attaséként lépjek hazánk szolgálatába. A lehetőség roppant inspiráló, hiszen Szijjártó Péter és csapata hatalmas beruházások egész sorát hozza Magyarországra, Szingapúr pedig a világ egyik legnagyobb üzleti központja. Ennyire pezsgő környezetben gazdasági diplomatának lenni valóságos álom!

Hosszú vívódás után azonban mégis másképp döntöttem. Pártelnökként én vállaltam fel a 2022-es választások után a Huxit ügyének a képviseletét, így egyszerűen nem tehetem meg, hogy egy álomállás miatt hátat fordítok neki. Hiába bíztam abban, hogy a politikától való távolmaradásom után a Fidesz és a Mi Hazánk rárajtol a másfél milliós szavazói támogatottsággal bíró témára, nem így lett. A Fidesz továbbra is ragaszkodik hazánk uniós tagságához, Orbán Viktor még mindig megpróbálja menteni az Európai Uniót. A Mi Hazánk teszetoszaságát végképp nem értem, hiszen egy nemzeti-radikális pártnak kifejezetten jól állna a Huxit ügyének bátor képviselete. 

Nincs más lehetőségem, ismét csatasorba állok! Meg kell értetnünk a magyar társadalom EU-párti többségével, hogy az Unióból való kilépés nem jelenti a vámhatárok újbóli létrejöttét, hiszen az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) tagjaként ugyanúgy részei maradhatunk a közös piacnak, mint más, szintén nem EU-tagállamok (Norvégia, Svájc, Izland, Liechtenstein). Huxit, azaz az Európai Unióból való kilépésünk esetén – a liberális propaganda ellenére - utazási korlátozásoktól sem kell tartanunk, hiszen a Schengeni övezethez való tartozásnak nem előfeltétele az uniós tagság. Meg kell szabadulnunk a nemzeti szuverenitásunkat fenyegető Európai Uniótól, el kell utasítanunk az amerikai érdekeknek alárendelt Európai Egyesült Államok vízióját. Magyarország függetlenségéért vérüket adták az őseink, mi sem tehetjük meg, hogy az Európát pusztító brüsszeli bürokraták kezébe helyezzük a sorsunkat!

Nem véletlenül nevezett Orbán Viktor – számomra megtisztelő módon – a Jobbik utolsó mohikánjának. Én továbbra is a Jobbik 20 évvel ezelőtti Alapító nyilatkozatának szellemében politizálok - utolsó mohikánként. Ennek alapján:

„Elfogadhatatlan számunkra az az uniós tagság, amely nemzeti függetlenségünk végzetes megcsonkításával jár!”

A 20 évvel ezelőtti Alapítói nyilatkozat elsődleges feladatunknak jelölte meg a posztkommunista pártok és a velük összeforrt szélsőséges liberálisok elleni küzdelmet. 2018-tól 2022-ig sokat tettem ennek érdekében: az árulóvá lett Jobbik támogatottsága 20 százalékról 2-re csökkent, a baloldali összefogás pedig történelmi vereséget szenvedett. Folytatjuk!

Hozzászólás írása

Magánemberként röviden: a tavalyi választások óta visszatértem az üzleti szférába, a politikai szünet 15 év közszereplés után testileg-lelkileg jót tett. 👍Immár nem csak szakkönyvekre van időm, hanem szépirodalomra, edzésre, utazásra és természetesen a barátaimra is.

Minden jóérzésű ember elborzad attól, amit Ukrajnában lát. A két testvérnép háborújában immár jóval több, mint 100 ezer ukrán katona veszítette életét, sokukat - köztük kárpátaljai magyar családapákat - a kamerák előtt, martalócokként ragadnak magukkal a kényszersorozások során. Kiképzetlenül és esélytelenül mennek az emberkohóba, ahol menthetetlenül elégnek.

Közben egy óceánnal odább sunyi alakok elégedetten dörzsölik a kezüket: hatalmas megrendelések érkeznek fegyverből és gázból is. Még a legújabb fegyvereket is sikerült élesben letesztelni. Nekik jó ez a háború, hiszen Európa behódolt Amerikának. Őket nem zavarják azok a videók, amelyeken Benny Hill vidám zenéjére agonizálnak az orosz katonák, de nem érdekli őket az apa nélkül maradt ukrán gyermekek fájdalma sem.

Legyen végre béke!!!
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Video image

Hozzászólás írása

Elég furcsa ez a bejegyzés formája.👍sem volt egyszerű, megosztani végképp nemtudom, pedig szeretném.

Embertelen világot élünk. Mikor lesz már vége ?

Mennek meghalni, akik nem akarták ezt😢

Milyen igaz, én is így érzek!

Orbán álma, hogy megmenti az EU-t. Talán, de szerintem nem, viszont a sok áldozat akkor hiábavaló lesz és kiderül, csak időhúzásra volt jó, mert ugyanúgy elveszítjük az értékeket. Várjunk, azt már elveszítettük. Pénzt nem ad, az ideológiája meg káros. Semmi értelme. HUXIT!

View more comments

A hazai balliberális ellenzék végtelenül primitív politikája tulajdonképpen két pontban összegezhető:

1. A Nyugatnak mindig igaza van, mert jobban él.
2. Magyarországon minden szar.

Szerintük a Nyugattal csak egyetérteni lehet. A baloldali pártoknak soha, semmilyen kifogása nem volt még a Nyugat politikai törekvéseivel szemben, ők mindig, mindent maximálisan támogattak az LMBTQ-kampányoktól Magyarország megbüntetésén keresztül az Ukrajnának nyújtott fegyverzeti támogatásokig. A magyarországi balliberális ellenzék mára tulajdonképpen teljesen feleslegessé vált: elég lenne Brüsszelből ide küldeni bármelyik sötétzöld libsit, szóról szóra elmondaná ugyanazt, amit a DK vagy a Momentum politikusnak álcázott szinkronszínészei.

És hogy szerintük miért van igaza a Nyugatnak? Itt a mindent vivő érv: mert jobban él. Aki jobban él, az mindent jobban tud! Nekünk tulajdonképpen más dolgunk sincs, csak hűségesen végrehajtani mindent, amit a Nyugat akar és máris megjavulnak a dolgok. Hiszen jobban élnek, ugye Te is látod? Szeretnénk mi úgy nyomorogni, mint a németek, nemdebár? Merjünk kicsik lenni és lássuk be: a Nyugat nem csupán mindent jobban tud nálunk, de több jog illeti meg: Biden, Macron, vagy Scholz bármikor felhívhatja Putyint, de ha egy magyar politikus tárgyal az oroszokkal, az megengedhetetlen, fel sem fogható, honnan veszik ehhez a bátorságot...

Az pedig alap, hogy a balliberális oldal szerint Magyarországon minden szar. Amit Orbán Viktor akar, az jó egyszerűen nem lehet, hiszen ha Orbán valamiért mégis jót akarna, azt is rosszul akarná, úgyhogy mondjunk rá inkább nemet. A baloldali program összegzésével ezzel meg is volnánk...
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

A hazai balliberális ellenzék végtelenül primitív politikája tulajdonképpen két pontban összegezhető:

1. A Nyugatnak mindig igaza van, mert jobban él.
2. Magyarországon minden szar.

Szerintük a Nyugattal csak egyetérteni lehet. A baloldali pártoknak soha, semmilyen kifogása nem volt még a Nyugat politikai törekvéseivel szemben, ők mindig, mindent maximálisan támogattak az LMBTQ-kampányoktól Magyarország megbüntetésén keresztül az Ukrajnának nyújtott fegyverzeti támogatásokig. A magyarországi balliberális ellenzék mára tulajdonképpen teljesen feleslegessé vált: elég lenne Brüsszelből ide küldeni bármelyik sötétzöld libsit, szóról szóra elmondaná ugyanazt, amit a DK vagy a Momentum politikusnak álcázott szinkronszínészei.

És hogy szerintük miért van igaza a Nyugatnak? Itt a mindent vivő érv: mert jobban él. Aki jobban él, az mindent jobban tud! Nekünk tulajdonképpen más dolgunk sincs, csak hűségesen végrehajtani mindent, amit a Nyugat akar és máris megjavulnak a dolgok. Hiszen jobban élnek, ugye Te is látod? Szeretnénk mi úgy nyomorogni, mint a németek, nemdebár? Merjünk kicsik lenni és lássuk be: a Nyugat nem csupán mindent jobban tud nálunk, de több jog illeti meg: Biden, Macron, vagy Scholz bármikor felhívhatja Putyint, de ha egy magyar politikus tárgyal az oroszokkal, az megengedhetetlen, fel sem fogható, honnan veszik ehhez a bátorságot...

Az pedig alap, hogy a balliberális oldal szerint Magyarországon minden szar. Amit Orbán Viktor akar, az jó egyszerűen nem lehet, hiszen ha Orbán valamiért mégis jót akarna, azt is rosszul akarná, úgyhogy mondjunk rá inkább nemet. A baloldali program összegzésével ezzel meg is volnánk...

Hozzászólás írása

Klára asszony nemrég azt nyilatkozta, hogy a ő idejükben rossz EU-s döntés volt a válságkor, ezért lett a sok baj🤣 Azt sem tette ott szóvá. Mert ott fordítva van. Minden ami rossz, az jó🥵Mit nem ért ezen, Volner úr?

Uniós és NATO tagok vagyunk!! Feltünt??? Ilyen alapon be sem kellett volna lépni!!

Végtelenül primitív retorikája... Nincs ott politika. Egyébként ebből a bejegyzésből több szállóige és szólás-mondás is fog származni.

Kedves Volner Úr! Valamit azért tudhatnak ezek a buzi ,nyugati hazudós libsik,mert JOBBAN ÉLNEK mint mi.Lehet hogy önök mindent jobban tudnak,de az életszinvonalunk egy picit se közelít a rothadó nyugati életszinvonalhoz.

Huxit!!!!

View more comments

Hozzászólás írása

nekem jobban tetszene a völnerxit.............

Ok lépjünk ki ...Ezzel a multik 80-90 %-a kivonul és a munkanélküliség felszökik 40% körülire. Exportunk szinte nincs, importunk viszont annál inkább. Ebből adódóan bármit vennénk az eu-ból vámot kellene fizetni. Ez minimum 15-20%-os áremelkedést jelentene minden import termékre. Nagyon joooo Mezőgazdaságunk egyre zsugorodik, nehéz iparunk szinte nincs is, bányászatunk szintén nincs. Csak a nagy melldöngetés van, de teljesítmény nincs mögötte.

A britek is rájöttek, hogy a BREXIT elhibázott lépés volt számukra. Több hátrányt kaptak, mint előnyt. Ezért ne szorgalmazzátok Magyarország kilépését az EU-ból, mert mi gazdaságilag erősen el vagyunk maradva Nagy Britanniától. Ha nekik hátrányt jelentett a kilépés, akkor mi összeomlanánk.

Érdekes az alapító GBR azonnal hátat fordított a régen alapított gazdasági együttműködésnek !

Azonnal!!

aki huxitozik, az olyan sötét, mint a kőszén.....

Hülye nemzet ellenes szélsőséges barom.

Volner menjen Putyinhoz.

Egészségére!

JÁNOS VALAMIT TEGYEN AMÍG NEM KÉSŐ!!!! KI KELL LÉPNI AZ UNIÓBÓL!!!

Volner a Fideszszopó

Ennek az előkészítése zajlik, de addig a történet nem jut el.

Eleve be se kellett volna lépni..

Látom az mellett hogy áruló vagy,még hazaáruló is akarsz lenni. Kontroll nélkül totális diktatúra lenne

Igaza van !

Szerintem kell egy EU közösség csak nem ilyen vízfejű. A nemzetközi piacon egy ország nem igazán tényező. Csak a kormányfőkből, a külügyminiszterekből és a gazdasági miniszterekből álló vezetés lehetne kompetens. Többieket szélnek ereszteni.

Kedves János! Örülök, hogy a Nemzet szolgálatába áll! Szükségünk van az ilyen emberekre! Jó szolgálatot kívánok! Üdv. Egy rajongója

Talán végig kellene gondolni mi mivel járna, emlékezzünk csak " ruszkik haza" mi van most? Nem ártana végre egy jó irányt választani!!!!!!!!!!!

Volner János ! Lehet a fizetésed eleg hogy meg élj ha Huxit van! De gondolj másokra is!

Istenem! Mióta várom már ezt a pillanatot! Itt az idő! Nem szabad tovább húzni-halasztani!

Milyen az idő Szingapúrban?

Az brittek is megszivták, már nagyon megbánták a kilépést.

Ez lenne a megoldás!!!

Idióta

View more comments

A „jogállamisági” jelentés újabb ok a Huxitra

Az újabb "jogállamisági" vizsgálatnak már első pillanatában tudni lehetett, mi lesz az ítélet. Láttunk már ilyen színjátékot, ezért egyáltalán nem csodálkozunk. Magyarország a brüsszeli főhatalomnak nem hódolt be és a kútba sem hajlandó utánuk ugrani. Nem akarjuk, hogy homoszexuális cukrosbácsik érzékenyítsék a gyerekeinket, nem akarunk a harmadik világbeli migránsokkal együtt élni és nem vagyunk hajlandóak felépíteni az Európai Egyesült Államokat, ezért megbüntetnek minket. Beteg dolog ez így, de világos.

Csak jelzésértékűen jegyzem meg, hogy a jelentést készítő zöld-libsi kvótanő annyira, de annyira jelentéktelen szereplője a politikának, hogy még a libsi haverjai sem tudtak róla a Wikipédián semmilyen említésre méltó eseményt felemlíteni azon kívül, hogy valami brüsszeli LMBT-gittegyletnek volt a tagja. Na de tudjuk jól, az ilyen semmirekellő „szakértőkből” arrafelé egyébként is túlkínálat van. És ő értékel egy évezredes múlttal rendelkező országot.

De az is szánalmasan vicces, hogy olyanok kérik számon kemény, kioktató hangon a magyar médiaszabadságot, ahol a fősodratú sajtónak egyetlen képviselője sem gyakorol kritikát a liberális bevándorláspolitikával, vagy az Európát gazdasági visszaesésbe taszító szankciókkal szemben. Náluk a sajtószabadság azt jelenti, hogy szolgaian követheted a brüsszeli direktívákat és ezek szellemében akár meg is szólalhatsz. Ha ellene szólsz, akkor megbélyegeznek és kiközösítenek, sőt, akár ki is rúgnak a munkahelyedről. Mi magyarok láttunk már ehhez hasonló világot: szocializmusnak hívták.

Kérem a Kormányt, vonja le a történtekből a tanulságokat! Az Európai Unió átverte Magyarországot és nem folyósítja a nekünk jogosan járó pénzt. Tette ezt ráadásul olyan gazdasági válsághelyzetben, ahol az elszabaduló árak miatt már a korábban jólétben élő nyugati polgárok tömegei is szenvednek. Az Európai Unió egyre inkább egy degenerált, végnapjait élő politikai tömbbé válik. Magyarországnak nem szabad velük együtt elsüllyednie. Gazdaságilag nyitnunk kell más államok, így akár a BRICS-országok felé is. Az sem baj, ha balhé lesz belőle – enélkül is van. Az emberiség jövőjét meghatározó döntések a jövőben nem Nyugaton, hanem egyre inkább keleten fognak megszületni. Ki kell egyensúlyoznunk a gazdasági kapcsolatainkat, és az infrastruktúra fejlesztése helyett az erőforrásainkat saját, nemzetközi szinten is versenyképes magyar márkák felépítésére és megerősítésére kell fordítanunk. Fel kell készülnünk a Huxitra!
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

A „jogállamisági” jelentés újabb ok a Huxitra
 
Az újabb jogállamisági vizsgálatnak már első pillanatában tudni lehetett, mi lesz az ítélet. Láttunk már ilyen színjátékot, ezért egyáltalán nem csodálkozunk. Magyarország a brüsszeli főhatalomnak nem hódolt be és a kútba sem hajlandó utánuk ugrani. Nem akarjuk, hogy homoszexuális cukrosbácsik érzékenyítsék a gyerekeinket, nem akarunk a harmadik világbeli migránsokkal együtt élni és nem vagyunk hajlandóak felépíteni az Európai Egyesült Államokat, ezért megbüntetnek minket. Beteg dolog ez így, de világos.
 
Csak jelzésértékűen jegyzem meg, hogy a jelentést készítő zöld-libsi kvótanő annyira, de annyira jelentéktelen szereplője a politikának, hogy még a libsi haverjai sem tudtak róla a Wikipédián semmilyen említésre méltó eseményt felemlíteni azon kívül, hogy valami brüsszeli LMBT-gittegyletnek volt a tagja. Na de tudjuk jól, az ilyen semmirekellő „szakértőkből” arrafelé egyébként is túlkínálat van. És ő értékel egy évezredes múlttal rendelkező országot.
 
De az is szánalmasan vicces, hogy olyanok kérik számon kemény, kioktató hangon a magyar médiaszabadságot, ahol a fősodratú sajtónak egyetlen képviselője sem gyakorol kritikát a liberális bevándorláspolitikával, vagy az Európát gazdasági visszaesésbe taszító szankciókkal szemben. Náluk a sajtószabadság azt jelenti, hogy szolgaian követheted a brüsszeli direktívákat és ezek szellemében akár meg is szólalhatsz. Ha ellene szólsz, akkor megbélyegeznek és kiközösítenek, sőt, akár ki is rúgnak a munkahelyedről. Mi magyarok láttunk már ehhez hasonló világot: szocializmusnak hívták.
 
Kérem a Kormányt, vonja le a történtekből a tanulságokat! Az Európai Unió átverte Magyarországot és nem folyósítja a nekünk jogosan járó pénzt. Tette ezt ráadásul olyan gazdasági válsághelyzetben, ahol az elszabaduló árak miatt már a korábban jólétben élő nyugati polgárok tömegei is szenvednek. Az Európai Unió egyre inkább egy degenerált, végnapjait élő politikai tömbbé válik. Magyarországnak nem szabad velük együtt elsüllyednie. Gazdaságilag nyitnunk kell más államok, így akár a BRICS-országok felé is. Az sem baj, ha balhé lesz belőle – enélkül is van. Az emberiség jövőjét meghatározó döntések a jövőben nem Nyugaton, hanem egyre inkább keleten fognak megszületni. Ki kell egyensúlyoznunk a gazdasági kapcsolatainkat, és az infrastruktúra fejlesztése helyett az erőforrásainkat saját, nemzetközi szinten is versenyképes magyar márkák felépítésére és megerősítésére kell fordítanunk. Fel kell készülnünk a Huxitra!

Hozzászólás írása

A megoldàs: Európai Ügyészséghez való csatlakozàs!!!!

🌎🤔 Ideje lesz máshova nézni - keleti nyitás stratégia jó volt sok sikeres beruházásokat hozot! Egy járható út világ töbrészére is eljutonk a megnyitásal - nem kell egy helyben topogni!

Én úgy gondolom, hogy a Magyar kormány már régen elment ahhoz a bizonyos falig, sőt... A lengyelekhez hasonlóan, mi sem fogjuk megkapni az amúgy nekünk járó pénzeket, ha hason csúszunk se! Ebben biztos vagyok! Meg kell mutatni, hogy megállunk a saját lábunkon is!! Létre kell hozni az EU- on belül, egy ténylegesen csak gazdasági alapon működő szövetséget - természetesen csak azokkal akikkel lehet-, a mostani, ún. EU-t pedig elküldeni oda ahova a király is gyalog jár... Záró gondolatokatként ne felejtsük el, azt sem, hogy: "A nap keleten kel és nyugaton nyugszik".

Teljes mértékben igaz. Mi az uniótól, csak rosszat kaptunk. Többet fizettünk be, mint amit kaptunk. Ki kell lépni az Unió ból!!!! Nem tisztelik a magyar népet, a nép akaratát. Ki kellene írni a népszavazást. 🇭🇺

Ha aláirok egy szerződést, akkor tudnom kell,hogy az nem csupán előnyökkel,hanem kötelezettségekkel is jár.Aki ezt nem érzi elkötelezettségnek,az egy hiteltelen és megbizhatatlan ember,aki nem számithat semmiféle jótéteményre.

Idióta barmok. Ha lopunk és rajta kapnak akkor ne elszámolások hanem lépjünk ki. Volner és bandája egy álszent idióta banda. NE LOPJ ES AKKOR NEM FOGNAK SZAMON KERNI.

Pontosan! Ideje megszervezni a kilépést!!!

Nekünk nem “cukrosbácsi” kell, inkább a bozótosban a feleségét csaló politikus! Ugye senkivolnerjános!?

Volner János megélhetési politikus.

Nem szabad függni senkitōl se....mindenre, mindenkire vonatkozik.

Szélsőséges nézetekkel szórakoztatni a népet, az biztos nagyon tetszik Volner úrnak. De ha tényleg akkora métely a nyugat, akkor miért ott vásárolnak ingatlant, miért ott taníttatják a gyerekeiket, miért ott gyógyíttatják magukat? MIÉRT?

Őrült!

Az a szomorú hogy a fidesznek volt 12 éve hogy ujjáépitse a magyar gazdaságot nem ezt tette ugyhogy nagyon nehéz lesz a jövöben és még most sem meri keményen megadóztatni a multinacionális cégeket inkább ők is az embereket sarcolják mint az előző kormányok Ezért szavaztam a MI Hazánk Mozgalomra.

Egy normális ember nem mond ilyent. Ez a volner vajon normális?

Kedves Volner János! Egy ideig én is egyre inkább Huxit párti lettem. De ez megváltozott, miután végignéztem az alábbi videót. Az érzelmek, és a harag-düh-bosszú helyett inkább az eszemre hallgatok! Több kárral járna Magyarországnak a kilélés, mint haszonnal. Ugye a lehetséges kockázatok, és a lehetséges hasznok összevetése! Érdekek! Érzelmek helyett: m.youtube.com/watch?v=Mt5ULGwWl1Y

Nem kellene akkor népszavazást kezdeményezni a kilépésről? Nem kellene a befizetéseket azonnal leállítani?

„Aki embernek hitvány, magyarnak is alkalmatlan.”

Volner orosz ügynök, jól érezte magát keleten😂😱 "Egyetemi tanulmányait Oroszországban, a nem akkreditált szentpétervári MUFO-n (Mezsdunarodnij Unyiverszityet Fundamentalnovo Obucsenyija) folytatta, 2013-ban szerzett diplomát." hu.wikipedia.org/wiki/Volner_J%C3%A1nos

Ki kel lépni. Huxit.

Vagy huxit, vagy nemzethalál. Aki ezt nem látja, az elmebeteg.

Irány kelet!!! Amúgy sem szerettem soha a káposztát.

nyugi...egeszen biztos,hogy keszülünk de nem verhetjük nagy dobra....

Szerencsétlen hülye! Hova adod majd el a Magyar terméket?! Te fogod fizetni a vámot? Megint vízumot kérjünk, hogy utazhassunk? Mekkora barom vagy !

Még jó, hogy a magyarok többsége maradni akar az Unióban! Folyamatosan a "hanyatló nyugat"-ról hablatyol a fidesz-maffia, és mégis onnan kuncsorog pénzt. Szeretnék olyan "hanyatlásban" élni, mint amilyen nyugaton van. Csak példa: addig, amíg itt 3 éve felújítottak (pontosabban összegányoltak) egy közutat uniós pénzekből, amit most már kátyúznak, addig ha ott épül egy út, az évtizedekig út marad. Ezért sem adnék pénzt az unió helyében. Miért nem akarnak csatlakozni az Európai Ügyészséghez? Mert van félnivalójuk!!! Ha nem lenne, akkor már ez sem lehetne akadály. A többi csak mellébeszélés, és hazugság. Egy Volner nem számít. Kettő sem. 😂

Tisztelt Volner János! "Egy Bogár Naplója" videoblog 257. beszélgetése HUXIT, avagy ne mi lépjünk ki az EU-ból, hanem lépjen ki belőlünk az EU! (25:42 perc) "Teljesen érthető módon egyre indulatosabb gondolatok támadnak bennünk az Európai Unió uralmi csoportjainak ócska kollaboráns magatartását látva nap mint nap. És ez az indulat sokszor logikusan vezet el az EU-ból való kilépés gondolatáig. Ám ahogy a keleti bölcsesség üzeni, ne legyen benned félelem, szorongás, aggodalom és harag, düh, indulat, mert nem tudsz helyesen ítélni, dönteni, cselekedni. Sajnos az EU-ból való kilépés a globális kiszolgáltatottságunkon semmit nem változtatna, sőt inkább fokozná azt. És ha nem vagyunk benne, nincs jogunk szólni, a globális média számára érdektelenné válna a világra vonatkozó ítéletünk szellemi energiája. Ugyanígy érdektelenné válnánk Kína és Oroszország számára is, mert értékünk számukra csak EU-tagságunkból adódik. Anyagi és szellemi értelemben is még kiszolgáltatottabbakká lennénk, és a „Kis Antant” ugrásra készen várja kiszolgáltatottságunkat," www.youtube.com/watch?v=Mt5ULGwWl1Y

View more comments

Jó hír: Magyarország uniós tagságáról vitázik már a baloldal is

Először is leszögezzük: nagyon örülünk annak, hogy már a baloldali ellenzék is belátja, Magyarország jövőbeli uniós tagsága és annak értelme megkérdőjeleződött. Ők azonban teljesen másképp képzelik el a jövőt, mint a Huxit Párt.

A baloldalnak soha nincs önálló véleménye, minden alkalommal, mindenben, szolgái módon azonosul a brüsszeli állásponttal, bármi is legyen az. Akkor is, ha az a hazánknak nyilvánvalóan árt és káros hatással van a magyar emberek életszínvonalára, megélhetésére nézve. A balos elvtársak legalább olyan jól tudnak mindenben egyetérteni, ahogyan apáik és anyáik bólogattak a Kádár-rendszer pártkongresszusain. A generációváltás is csak annyi változást hozott, hogy egy részük már nem kommunistának, hanem liberálisnak hívja magát és a szovjet tekintélyuralmat brüsszelire cserélte.

A balliberális politikusok és pártok természetesen szolgai módon azonosulnak az Európai Egyesült Államok létrehozásáról szóló jövőképpel is. A magyarságukat elvesztett, Brüsszel kozmopolita közegében feloldódott politikusok csak arra vágynak, hogy magyar kötődésük utolsó morzsáitól megszabadulva egy német-francia dominanciájú Európai Unióban élhessenek. Ezért aztán mindent megtesznek azért, hogy hazájuknak árthassanak. Lobbiznak azért, hogy Magyarországnak ne fizessék ki az őt megillető uniós forrásokat, hogy az országot megbüntessék és elítéljék. Mert ilyen “magyarok” ők.

A Huxit Párt úgy látja, most még nincs itt az ideje az uniós tagságról szóló népszavazásnak, azt egy hatékony felvilágosító kampánynak kell megelőznie. Rövidesen itt lesz az ideje azonban egy másik politikai döntésnek: amint lezárulnak a visszatartott uniós pénzekről szóló tárgyalások, a magyar országgyűlésnek világosan ki kell mondania, hogy nem kívánunk részt venni az Európai Egyesült Államok felépítésében, mert az önálló és erős Magyarországban hiszünk. A Huxit Párt őszi politikai kampánya is erre irányul majd.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Jó hír: Magyarország uniós tagságáról vitázik már a baloldal is

Először is leszögezzük: nagyon örülünk annak, hogy már a baloldali ellenzék is belátja, Magyarország jövőbeli uniós tagsága és annak értelme megkérdőjeleződött. Ők azonban teljesen másképp képzelik el a jövőt, mint a Huxit Párt. 

A baloldalnak soha nincs önálló véleménye, minden alkalommal, mindenben, szolgái módon azonosul a brüsszeli állásponttal, bármi is legyen az. Akkor is, ha az a hazánknak nyilvánvalóan árt és káros hatással van a magyar emberek életszínvonalára, megélhetésére nézve.  A balos elvtársak legalább olyan jól tudnak mindenben egyetérteni, ahogyan apáik és anyáik bólogattak a Kádár-rendszer pártkongresszusain. A generációváltás is csak annyi változást hozott, hogy egy részük már nem kommunistának, hanem liberálisnak hívja magát és a szovjet tekintélyuralmat brüsszelire cserélte.

A balliberális politikusok és pártok  természetesen szolgai módon azonosulnak az Európai Egyesült Államok létrehozásáról szóló jövőképpel is. A magyarságukat elvesztett, Brüsszel kozmopolita közegében feloldódott politikusok csak arra vágynak, hogy magyar kötődésük utolsó morzsáitól megszabadulva egy német-francia dominanciájú Európai Unióban élhessenek. Ezért aztán mindent megtesznek azért, hogy hazájuknak árthassanak.  Lobbiznak azért, hogy Magyarországnak ne fizessék ki az őt megillető uniós forrásokat, hogy az országot megbüntessék és elítéljék. Mert ilyen “magyarok” ők.

A Huxit Párt úgy látja, most még nincs itt az ideje az uniós tagságról szóló népszavazásnak, azt egy hatékony felvilágosító kampánynak kell megelőznie. Rövidesen itt lesz az ideje azonban egy másik politikai döntésnek: amint lezárulnak a visszatartott uniós pénzekről szóló tárgyalások,  a magyar országgyűlésnek világosan ki kell mondania, hogy nem kívánunk részt venni az Európai Egyesült Államok felépítésében, mert az önálló és erős Magyarországban hiszünk.  A Huxit Párt őszi politikai kampánya is erre irányul majd.

Hozzászólás írása

Jó hír? Ha ez az ország kilép az EU-ból,akkor elindul vissza a pattintott kőkorszakba!

Az EU nem azt a funkciót látja el amiért létrejött ezek tények. De ha Magyarország azelőtt kilépne mielőtt felzárkóztatná önmagát gazdaságilag beleértve az önellátó mezőgazdaságot kb. Észak Korea szintjén lennénk. Egy sokkal erősebb tőkével és gazdasággal rendelkező Angliát is eléggé lezüllesztett a BREXIT. A helyes megnevezés pedig nem a HUXIT lenne hanem a HUEXIT.

A szocik nemcsak a mások pénzéből, de a programjaikból sem tudnak jól kijönni.🤣

Üdvözlöm. A mostani energiapolitikáról mit gondol a Huxit párt? Köszönöm.

Csak egy gondolat,hány ezer ember-család ment ki a jobb jövő reményébe nyugatra és mennyi keletre?

Amíg folyt a pénz nem volt kérdés a tagság ugye?

Igaza van, a kommunisták egyikrésze liberális a másik meg fideszes!

Huxit !

Egyenlőre a saját zsebük tömése érdekében egy olyan népszavazási kérdést tennének fel, hogy a parlament ne döntsön olyan dologban, ami elősegítené a kilépést..

Jó reggelt Volner úr, felébredt, letelt a szabadsága???? Már hiányzott....😡😡😡😡😡

Vitáznak egymás közt, és mint minden másban, ebben sem tudnak kiegyezni…ketten legalább hármat akarnak. 😰

Szerintem , a jobb és baloldali politikusokat is hajtsuk el a P...... és bízzuk tisztességes emberekre az ország vezetését . Vagy?

„Aki embernek hitvány, magyarnak is alkalmatlan.”

Normális???? Addig lesz kenyér az asztalomon, amíg kapunk támogatást az uniotol. Aztán mi lesz, ne akard mehelni!

Hogyan is van ez? Nem kívánunk részt venni az Európai Egyesült Államok felépítésében, de a pénz az jár nekünk? Valaki tegyen rendet a fejében!

a Jobbik, de arról, hogy az maradhasson MO ne vigye ki az orbán banda az országot az EU ból, mert akkor végünk!

Volner, te egy igazán nagy barom vagy!

👍⚘️

Nos, az EU-s tagságunk fő problémája a csúti ramszesz, miatta van minden! Őt kellene eltávolítani, és megoldódik a probléma.. 🤷🏻‍♂️

Kedves Volner János! A HUEXIT párt tényleges létre jötte(Jogi és gyakorlati értelemben) mikor fog végre megvalósulni az ön vezetésével,irányításával?Van esetleg már valami látható,kézzelfogható időpont arra nézve,amikor az ön HUEXIT pártja majd megalakul?

A kormány ki projektálja a baloldalra a kezdeményezést!Ezért kell tartani a baloldalt,mert így van ellenzék!Ebben az esetben viszont Gyurcsány az Orbán!

Ha a kilépésről népszavazás döntene, abban az esetben tagok maradnánk,mert a háttérhatalmi médiák azonnal riogatásba és pánikkeltésbe fognak kezdeni hogy jajaj államcsőd és mekkora szegénység lenne a vége és lám hogy jártak az angolok is. Maradjunk annál a ténynél, hogy az eus beszavazó show érvénytelen volt, a beléptetés pedig egy hazaárulás volt. Ha ki tudjuk mondani, hogy a belépésünk törvénysértő volt, akkor nem kell a kilépéssel foglalkozni,mert azonnal megszűnik a "tagságunk"! A népszavazósdiról annyit: az egész neolibbant baloldali műellenzés népszavazást akar, az első mondatomban leírtak miatt! Nem kellene politikai színjátékot és újabb néphülyítést csinálni abból, amit egy ország lakosságának a sorsa múlhat!

Mint gazdasági együtt működés politika mentesen ,igen EU oke de így egy nemzet állam gyilkos szervezet.

Te hova tartozol te kutya? Annak a faszát szopod, aki jobban fizet? Gyere az emberek közé, leszedik a húst is rólad

View more comments

A szankciók atombombaként hullanak vissza a Nyugatra – az eddigi jóléthez már nem lesz soha visszatérés

Az orosz-ukrán konfliktust kezdete után szinte egymást érték a nyugati szankciók Oroszország ellen. A sajtóbeszámolók ezeket kitörő lelkesedéssel fogadták, úgy téve, mintha a Nyugat mindenható lenne, Oroszország pedig csak egy szánalmas boxzsák, amit előbbi kedvére püfölhet mindenféle negatív következmény nélkül. A Huxit Párt már ekkor is többször felhívta arra a figyelmet, hogy a Nyugat szankciós politikájának gazdasági válság lesz a vége. Oroszország ugyanis gazdaságilag szinte megkerülhetetlen nagyhatalom, amelynek nem lehet és nem is érdemes lebecsülni a világgazdaságban betöltött szerepét. Ezt a leckét tanulják meg most a nyugati országok. Már most is sokba kerül, már most is nagyon fáj és még messze nincs vége.

Nemrég érkezett a legfrissebb beszámoló a tengerentúlról: az amerikai tőzsdék 52 éve nem zártak akkora első félévi veszteséggel, mint idén. Az infláció a nyugati nagyhatalmak körében 30-40 éves rekordokat dönt meg, az elemzői jóslatok pedig kivétel nélkül borúlátóak. A nyugaton kívüli világ egyre növekvő ütemben menekíti a pénzét mind az Egyesült Államokból, mind pedig Nyugat-Európából. Eltűnt a bizalom a Nyugat iránt, mert ha Oroszország pénzét egyetlen kormányzati döntéssel simán el lehet lopni, akkor el lehet lopni a kínai, vagy az arab országokból érkező befektetők pénzét is. Csak ürügy kell hozzá, márpedig az mindig akad. A Nyugat a nyugati világon kívüli tőke számára túlságosan is kockázatossá vált, ennek pedig fájdalmas gazdasági következményei vannak.

Sokan úgy gondolják, ez is csak egy válság, amin majd egy-két év alatt túlesünk. Ennek a válságnak az alaptermészete azonban más, mint az eddigieké. Komoly szerepet játszanak benne a megoldatlan ellátásbiztonsági problémák, amelyek dominószerűen döntenek be egész termelési láncokat és nem állnak meg sem az iparágak, sem az országok határainál. A Nyugat számára rossz hír, hogy egyre inkább elkülönülnek termelésének ellátási láncai a világ többi részétől. Ez az elkülönülés a nyugati országok számára hatalmas versenyhátránnyal jár a termelési tényezők tekintetében: Nyugaton minden drágább lesz és bizonytalanabb hozzáférésű, mint a világ többi részén. Ezt egyre több ország ismeri fel, és egyre többen lesznek azok, akik nyíltan szövik egyre szorosabbra gazdasági kapcsolataikat Oroszországgal – aki kimarad, az lemarad alapon.

Ebben a válságban a nyugati jólét óriási csapást szenved el. Tudomásul kell venni: a jólét azon szintjéhez, amely az elmúlt években Nyugat-Európát vagy az Egyesült Államokat jellemezte, soha többé nem lesz visszatérés. A visszatéréshez ugyanis az kellene, hogy a Nyugat rávegye Ukrajnát az oroszok számára is elfogadható feltételekkel történő békekötésre (azaz a most orosz fennhatóság alá eső területekről Ukrajna lemond) és eltörölje a szankciókat Oroszországgal szemben. Ez azonban egy bődületes politikai vereség lenne, amelyet a Nyugat nyilvánvalóan nem vállal fel, hiszen ezzel a saját mindenhatóságát kérdőjelezné meg. A világot azonban a mostani válság ettől még menthetetlenül több pólusúvá fogja tenni.

Ebben a helyzetben Magyarország jól felfogott érdeke az Európai Uniótól történő rugalmas elszakadás stratégiáját alkalmazni. Hazánknak egyértelmű gazdasági érdeke, hogy a jövőben is hozzáférhessünk a bőséges mennyiségben rendelkezésre álló, olcsó keleti nyersanyagokhoz, termékekhez. Ha az egyre inkább ideológiavezérelt Nyugat erről le szeretne mondani, hát tegye. Mi azonban ne romboljuk a saját életszínvonalunkat és gazdaságunk növekedési esélyeit azzal, hogy a vesztébe rohanó Nyugattal tartunk.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

A szankciók atombombaként hullanak vissza a Nyugatra – az eddigi jóléthez már nem lesz soha visszatérés
 
Az orosz-ukrán konfliktust kezdete után szinte egymást érték a nyugati szankciók Oroszország ellen. A sajtóbeszámolók ezeket kitörő lelkesedéssel fogadták, úgy téve, mintha a Nyugat mindenható lenne, Oroszország pedig csak egy szánalmas boxzsák, amit előbbi kedvére püfölhet mindenféle negatív következmény nélkül. A Huxit Párt már ekkor is többször felhívta arra a figyelmet, hogy a Nyugat szankciós politikájának gazdasági válság lesz a vége. Oroszország ugyanis gazdaságilag szinte megkerülhetetlen nagyhatalom, amelynek nem lehet és nem is érdemes lebecsülni a világgazdaságban betöltött szerepét. Ezt a leckét tanulják meg most a nyugati országok. Már most is sokba kerül, már most is nagyon fáj és még messze nincs vége.
 
Nemrég érkezett a legfrissebb beszámoló a tengerentúlról: az amerikai tőzsdék 52 éve nem zártak akkora első félévi veszteséggel, mint idén. Az infláció a nyugati nagyhatalmak körében 30-40 éves rekordokat dönt meg, az elemzői jóslatok pedig kivétel nélkül borúlátóak. A nyugaton kívüli világ egyre növekvő ütemben menekíti a pénzét mind az Egyesült Államokból, mind pedig Nyugat-Európából. Eltűnt a bizalom a Nyugat iránt, mert ha Oroszország pénzét egyetlen kormányzati döntéssel simán el lehet lopni, akkor el lehet lopni a kínai, vagy az arab országokból érkező befektetők pénzét is. Csak ürügy kell hozzá, márpedig az mindig akad. A Nyugat a nyugati világon kívüli tőke számára túlságosan is kockázatossá vált, ennek pedig fájdalmas gazdasági következményei vannak.
 
Sokan úgy gondolják, ez is csak egy válság, amin majd egy-két év alatt túlesünk. Ennek a válságnak az alaptermészete azonban más, mint az eddigieké. Komoly szerepet játszanak benne a megoldatlan ellátásbiztonsági problémák, amelyek dominószerűen döntenek be egész termelési láncokat és nem állnak meg sem az iparágak, sem az országok határainál. A Nyugat számára rossz hír, hogy egyre inkább elkülönülnek termelésének ellátási láncai a világ többi részétől. Ez az elkülönülés a nyugati országok számára hatalmas versenyhátránnyal jár a termelési tényezők tekintetében: Nyugaton minden drágább lesz és bizonytalanabb hozzáférésű, mint a világ többi részén. Ezt egyre több ország ismeri fel, és egyre többen lesznek azok, akik nyíltan szövik egyre szorosabbra gazdasági kapcsolataikat Oroszországgal – aki kimarad, az lemarad alapon.
 
Ebben a válságban a nyugati jólét óriási csapást szenved el. Tudomásul kell venni: a jólét azon szintjéhez, amely az elmúlt években Nyugat-Európát vagy az Egyesült Államokat jellemezte, soha többé nem lesz visszatérés. A visszatéréshez ugyanis az kellene, hogy a Nyugat rávegye Ukrajnát az oroszok számára is elfogadható feltételekkel történő békekötésre (azaz a most orosz fennhatóság alá eső területekről Ukrajna lemond) és eltörölje a szankciókat Oroszországgal szemben. Ez azonban egy bődületes politikai vereség lenne, amelyet a Nyugat nyilvánvalóan nem vállal fel, hiszen ezzel a saját mindenhatóságát kérdőjelezné meg. A világot azonban a mostani válság ettől még menthetetlenül több pólusúvá fogja tenni.
 
Ebben a helyzetben Magyarország jól felfogott érdeke az Európai Uniótól történő rugalmas elszakadás stratégiáját alkalmazni. Hazánknak egyértelmű gazdasági érdeke, hogy a jövőben is hozzáférhessünk a bőséges mennyiségben rendelkezésre álló, olcsó keleti nyersanyagokhoz, termékekhez. Ha az egyre inkább ideológiavezérelt Nyugat erről le szeretne mondani, hát tegye. Mi azonban ne romboljuk a saját életszínvonalunkat és gazdaságunk növekedési esélyeit azzal, hogy a vesztébe rohanó Nyugattal tartunk.

Hozzászólás írása

Volnék János nagyon jól gondolkodik. Tetszik a pártja, h nem szidalmazo a kormánypárttal. Jól építi fel a tekintélyét!!!

Nem csak a szankciók. Nyugat Európának már akkor befellegzett amikor tárt karokkal várták a migránsonkat akik nagy része az államokon él.

Nem is kellet volna belépni , soha nem jó a közösködés , csaķ a kapcsolatokban együt éléskor .

Az a lényeg, hogy a mi Viktorunk megvéd minket mindentől és mindenkitől. Így itt az országon belül minden hapy. 🤣🤣

Nemsokára bámulattal csodáljuk az orosz életszínvonalat… a világ másik felén akkorát fog esni!!! Irigykedhetünk majd rájuk… 🥸

Így van az ha nem az ész hanem a pénz diktál ! Magyarul jól tök helyen lőtték magukat !!!

Olcsóbb keleti nyers anyag????? Hazánk eletszinvonala??? Van még valami hazugság??? 😡🤮😡🤮😡🤮

A nyugati jólétnek, dominanciának és arroganciának VAN VÉGE.

Volner ezzel az irányvonallal (ha tartja) - a következő választásnál simán bekerül a parlamentbe, mint a Mi Hazánk...

Ezt hívják idegen zászlós hadműveletnek. Látszolag Európai polgárok érdekeit szolgálják de a Háttérhatalom utasításait hajtják végre. Akár csak a nagy vörös forradalmárok a XX század elején.

Tisztelt Volner Úr! Gondolja ha béke lesz (véleményem szerint egy jó ideig biztosan nem) visszatér minden a régi kerékvágásba? Ugyan már.... Minden a terv szerint halad.

Nincs igaza ! Mi akik a fideszre szavazunk tudjuk hogy legalább még 20 évig mi győzünk, mert sokan vagyunk ! Hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok !

Jólét mindig is volt mindig is lesz 🙂 csak nem mindegy kinek...

Csak kèrdezem, ha ennyire maga alatt vágja a fát a nyugat, mièrt nálunk romlik rakèta sebessèggel a pènzünk???? 1EURO....409FT!!!!

Bizony az Unió tökön rúgta saját magát .

Az USA mélyállam terve szerint !

" hát persze , hogy nem lesz olcsóbb. Mikor így is ki fizetik a szerencsétlen emberek. Fent meg nem rövidítik le maguktól a bevételt. "

A nyugat büszke, márpedig a büszke embereknek nem okos a gondolkodásuk. Persze lehet büszke valaki a gyermekére, de az más dolog. A politikában ez veszélyes, ha nincs mögötte tudás. A jelenlegi uniót a tudás nélküli büszkeség jellemzi.

...na meg el kellene gondolkodni a penzugyes nagyfejekben: a mai orult vilagban NEM SZABAD KIVEZETNI EGY ORSZAG KEZZELFOGHATO PENZET, MERT EGY GOMBNYOMASSAL TERDRE KENYSZEITIK ES ZSAROLHATJAK BARMIVEL!!!! ..ez a satani terve a mocskoknak!! ..Gondolkozzatok! ...a piacon vagy a falusi 'rozi vagy Marisneninek nem mondhatod, ha akarsz egy kis krumplit vagy gyumolcsot, hogy itt az applikacio a telefonomba vagy a kartyamat adom, ha nincs penzed adhatod az orad vagy ekszered telefonod az etelert!!!!! (amig van)

Joletrol olvastam. Az mikor és hol volt.? A közelben nem, az biztos. Ja, hogy a csókosok jóléte. Örökké az sem tarthat, egyszer minden pénz elfogy

Akkor meg valósul amit 50 éve mondanak a nyugat haldoklik A forint meg 410 1 euró !

Az írás mart nem érvényes ma javult a forint is A nyugat jobb lett és küldi a sok miliard eurót ,persze ilyen magas forint euró értek sok 100 miliard forinttal többet ér !Persze a kormány is engedet Brüsszelnek !

ezek szép mondatok, csak kár, hogy az ősszes tőke ami jelentősen hozzájárul a gdp-hez Magyarországon, az a lesajnált nyugatról szárkazik. Ha ott űzemzavar van, akkor nálunk is! Hiába lesz gáz és benzin keletről ha kenyérre sem tellik majd!

Így igaz.

Egyék meg amit főztek!

View more comments

Botrányos Cseh Katalin ügye

Megdöbbentő tények láttak napvilágot az Európai Parlament (EP) munkájával kapcsolatban. Cseh Katalin magyar, akarom mondani momentumos EP-képviselőt úgy bízták meg a csalás elleni küzdelemről szóló EP-jelentéssel, hogy tudták róla: a hozzá köthető cégek ügyeit immár nem csak a magyar, de - a feltárt tények alapján - már az uniós hatóságok is vizsgálják. A Cseh Katalinhoz kötődő cégek bejelentett telephelyeiről és az általuk lehívott uniós támogatásokról megdöbbentő bizonyítékokat tárt a közvélemény elé a kormánypárti oknyomozó sajtó. Cseh libsi barátai azonban mind a sajtóban, mind az európai politikában úgy tesznek, mintha nem lenne itt semmi látnivaló.

Cseh Katalin tevékenysége Magyarországról nézve különösen arcpirító. Immár évek óta azon dolgozik a liberális világ EP-képviselőjeként, hogy minél nagyobb gazdasági kárt okozzon hazájának, hátha így közelebb tud kerülni az általa oly nagyon vágyott hatalomhoz. Miközben Európa több évtizede nem látott gazdasági válsággal néz szembe, Cseh Katalin minden eszközzel igyekszik megakadályozni, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat. Politikai szövetségesei jelenleg is több ezer milliárd forint kifizetését tartják vissza, a képviselőnő pedig ott árt nekünk, ahol tud.

A Huxit Párt az eset kapcsán emlékeztet arra, hogy a nemzetellenesség és a kettős mérce továbbra is kéz a kézben járnak a liberális politikusoknál.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Botrányos Cseh Katalin ügye
 
Megdöbbentő tények láttak napvilágot az Európai Parlament (EP) munkájával kapcsolatban. Cseh Katalin magyar, akarom mondani momentumos EP-képviselőt úgy bízták meg a csalás elleni küzdelemről szóló EP-jelentéssel, hogy tudták róla: a hozzá köthető cégek ügyeit immár nem csak a magyar, de - a feltárt tények alapján - már az uniós hatóságok is vizsgálják. A Cseh Katalinhoz kötődő cégek bejelentett telephelyeiről és az általuk lehívott uniós támogatásokról megdöbbentő bizonyítékokat tárt a közvélemény elé a kormánypárti oknyomozó sajtó. Cseh libsi barátai azonban mind a sajtóban, mind az európai politikában úgy tesznek, mintha nem lenne itt semmi látnivaló.
 
Cseh Katalin tevékenysége Magyarországról nézve különösen arcpirító. Immár évek óta azon dolgozik a liberális világ EP-képviselőjeként, hogy minél nagyobb gazdasági kárt okozzon hazájának, hátha így közelebb tud kerülni az általa oly nagyon vágyott hatalomhoz. Miközben Európa több évtizede nem látott gazdasági válsággal néz szembe, Cseh Katalin minden eszközzel igyekszik megakadályozni, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat. Politikai szövetségesei jelenleg is több ezer milliárd forint kifizetését tartják vissza, a képviselőnő pedig ott árt nekünk, ahol tud.
 
A Huxit Párt az eset kapcsán emlékeztet arra, hogy a nemzetellenesség és a kettős mérce továbbra is kéz a kézben járnak a liberális politikusoknál.

Hozzászólás írása

Velejéig romlott,aljas, jellemtelen, mocskos hazaáruló mint a megbízói. Csak az a kérdésem, meddig tűrjük még, mit keres még szabadon?????

A magyar hatóságok kényelmes vizsgálódásainak eredménye hogy pofátlan módon vágnak vissza az únió liberális uralkodói !!!Ügyészség ébresztő és munkára fel !!!!

Igen itt a bajok,hogy áskálodnak saját hazájuk ellen.Közben ök a legkorruptabbak.

...magyar, akarom mondani momentumos.... Nagyon nagy! Viszont sajnos igaz.... 😥 A Momentum nemzetbiztonsági kockázatot jelent! 😡

Én Cseh Katalinnak hiszek, hogy neki csak egy cége volt,csak összemossák a többivel. És ha nem akkor miért nem büntették meg eddig?

Az egész Momentumos csürhe, erre jött létre!!!

Itt mindenki csal hazudik lop ,egyedül a Fidesz ,kampány necsuletes😡

Na és Orbánék amit "cseh Katalin" esetleg elsikasztott az apropenz ahoz amit Orbánék és bandája 10ev alatt eloptak talán ocsikek ezzel kéne elszamolni és vállalni 25 - 30 év bortont

Ezek szerint itt kicsi hazánkban minden "politikusnak" van vaj a fején,persze a FIDESZESEK ez alól KIVÉTELEK!!!!

kígyó az elvetemültebbjeiből

Neki nincs hazája,mindenhol otthon érzimagát egy cél lebeg elötte ,hogy kitudja szolgálni a Nyugati megbizóit ,ISTEN NEM BOTTAL VER!

Higgyétek el, az ilyet megveri az Isten. Vannak ateista ismeróseim, akik ebben nem hisznek, de én tudom, hogy egyszer ők is be fogják látni, hogy van "végelszámoltatás". Cseh ugyan úgy megkapja ami neki kijár, mint a többi pokolfajzat, biztos vagyok benne. Már tudnék neveket sorolni.

Hazugság. Orbán soha nem engedett "tűzközelbe" 1 ellenzéki politikust sem és a cégeit sem!!!!!

Ez most komoly???És ha igaz amit állitanak róla akkor miért nem rúgták már ki,mert jobb és igazságosabb országban már a parlamentbe se engednék be.Milyen politikusok vannak itt,ha nem megélhetésinek lehet nevezni sokat közölük.Ez a Jakab Péter is minden csak nem igazi politikus,ennyi botránnyal már rég ki kellett volna rúgni a francba.És még csak nem is titkolja,hogy a pénz érdekli.Az adófizetők pénze.Na a párja sem pite,hogy kerül oda egy jegy ellenőrből lett valaki,2 misis fizuval.Hogy lehet ilyet??Milyen iskolával rendelkezik,mert hogy a diploma elkerülte az biztos!!!!!!Szégyenfoltok vannak itt még sokan,de ez az országot és vezetőit is minősiti.Miért nem lehet ezeket elhajtani a francba érdem nélküli munka miatt.

Valamikor fej vesztessel büntették a haza árulokat!!,

Nagyon egyszerű! Csatlakozni kell az EU ügyészséghez! Vajon miért nem csatlakozik országunk?

ÈS MÉG MINDIG PRAKTIZÁL, SZABADLÁBON ÈLI VILÁGÁT, MILLIÓKAT KERES AZÈRT,HOGY KISZOLGÁLJA A MEGBĮZÓIT, ELÁRULJA,TÖNKRETEGYE HAZÁNKAT!!! IGEN,A MAGYAR NEMZETET!!! NEKI ÈS A HOZZÁ HASONLÓ MOCSKOS LIBSINEK MAGYARORSZÁG NEM A HAZÁJA!!!!?!!!

Ezért kellene a Huxit!

És orbánt meddig tűrjük ez itt anagy kétdés nem a Cseh katalin!!!! Na erre válaszoljanak kedves magyar emberek főleg a vidékiek?

" Ki mint vet úgy arat". A feketelevesét neki is felszolgálja az élet.

Lehet, hogy hülye kérdés, de a mai liberális világban a jogi fogalomtárban nem szerepel az a szó, hogy hazaárulás?!

--valami nem kerek !!"""...megdöbbentő bizonyítékokat tárt a közvélemény elé a kormánypárti oknyomozó sajtó !!"" !!Akkor az ügyészség ,rendőrség minek van ,ha ""a kormánypárti sajtónak ""kell feltárni az ügyeket De minden viccet félre téve ,---csak ez a ""kormánypárti sajtó""megfogalmazás ne lenne ,!!mert innentől komolytalan az egész !!----jános

Az nagyon szép,amikor valaki arra az asztalra jár sz....i,ahonnan eszik.Nem szégyelli magát?

Hogy lehet az, hogy a Magyar Alkotmány adta törvényes kereteken belül a hazaárulók büntetlenül garázdálkodhatnak bel-, és külföldön? Vagy talán jobb lenne, ha a Szent Korona értékrenddel kiegészített Szent Koprona Alkotmány lenne érvényben? Valami nem kerek!

Remélem, hogy nem kerül be az Unió parlamentjébe, hanem utána egyenesen a börtönbe viszik. Most szerintem védi a mentelmi jog.

View more comments

Az Európai Egyesült Államok jövőképe soha nem valósul meg

Nagyon sokan még mindig a nyugati mintát követik. Rengeteg olyan honfitársunk van, akik úgy gondolják, bármi is történjék Nyugat-Európában, nekünk azt jóként és követendőként kell elfogadnunk. E vélelem mögött alapvetően két dolog áll: ellenállhatatlan vágy a nyugati jólétre és a feltétel nélküli bizalom abban, hogy amit a Nyugat tesz, az mindig helyes. Ez valahol érthető is, hiszen a szocializmus 40 éve alatt az egész ország a Nyugatot figyelte, s titokban vágyta is – ez emberek millióinak az Európa-képét alapvetően meghatározó életérzése. De az ember gyarló, a vágyai pedig a jelenben gyökereznek.

Sokan csak a nyugati jólétet látják. Ők úgy gondolják, nekünk mindenben másolni kell a nyugati modellt, mert ez a másolás idővel el fogja hozni az ottani jólétet is. Az átlagembertől azonban nem feltétlenül várható el az, hogy a gazdasági és demográfiai tendenciákat mélyreható módon elemezze. Pedig helyes válaszokat nem lehet csupán a pillanatnyi helyzetből kiindulva adni, látnunk kell azt is, mi történik majd a jövőben.

Az Európai Unió feltétel nélküli híveinek rossz hírem van: 2050 után egyre több nyugat-európai bezzegország válik majd bevándorló többségűvé. Így jár majd Németország, Franciaország, Hollandia és Nagy-Britannia is. A népesség lecserélődésével pedig gyorsuló ütemben veszik el mindaz, amit ezekben az országokban szerettünk és amit népléleknek hívunk. Az átlag németnek, franciának, hollandnak és angolnak jellemzően nem születik gyereke – esetleg csak egy. A népszaporulatot az elmúlt évtizedekben jöttek fogják majd biztosítani ezekben az országokban. A német, francia, holland és brit utcákat fekete-afrikai, arab, török, afgán és pakisztáni fiatalok tömegei lepik el. Aki járt már az elmúlt években Londonban, ízelítőt kaphatott a jövő nyugat-európai utcaképéből. Ha valaki erre vágyik akkor hajrá, megkaphatja. Még kérnie sem kell, csak ki kell költöznie. De hogy mennyire fogja élvezni, abban azért vannak kétségeim...

A jövő nagy nyugat-európai kérdése az lesz, vajon marad-e a (neo)liberális demokrácia és a féktelen fogyasztáson alapuló társadalmi modell, vagy valami átveszi majd a helyét. Nyugat-Európában évről évre egyre nagyobb teret hódítanak a párhuzamos társadalmak, ahol az iszlám jelenti az egyetlen működő közösségszervező erőt. Az iszlám térhódítása megállíthatatlannak tűnik, ezt támogatja az iszlám gyökerű országokból származó bevándorlók sokmilliós, gyorsan szaporodó tömege is. Az iszlám 30-40 év múlva Nyugat-Európa legerősebb társadalomszervező erejévé válik és maga alá gyűri az önmaga tartalékait hedonista módon felérő (neo)liberális demokráciát. Ennek az állapotnak a bekövetkezése a világ lehető legtermészetesebb velejárója: a fogyasztást fókuszba helyező, erkölcsi-ideológiai vezéreszmék nélküli térbe konkurencia nélkül fog az iszlám benyomulni. A liberális politika érzékeli már ezt, de megakadályozni nem lesz képes.

Nyugat-Európának a mai formájában egészen biztosan vége van. Ha valaki – amolyan modernkori katasztrófaturistaként - figyelemmel szeretné kísérni a leírt változásokat, látogasson el rendszeres időközönként Nyugat-Európa valamelyik nagyvárosába. Látni fogja a lakosság lecserélődését és az életkörülmények lassan, de ellenállhatatlanul bekövetkező változását. De lesz ennek másik jele is, amire nekünk, magyaroknak is készülni kell: meg fog fordulni az európai nemzetek vándorlásának iránya. Eddig keletről vándoroltunk jobb életkörülményeket remélve nyugat felé, a jövőben pedig nyugatról fognak biztonságot és stabilitást remélve kelet felé vándorolni. Tudom, sokaknak utópisztikusan hangzik, de a hazaköltöző magyarok már most, 2022-ben is többen vannak mint a kiköltözök. Európát mi, magyarok fogjuk majd megőrizni, itt, Európa közepén.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Az Európai Egyesült Államok jövőképe soha nem valósul meg
 
Nagyon sokan még mindig a nyugati mintát követik. Rengeteg olyan honfitársunk van, akik úgy gondolják, bármi is történjék Nyugat-Európában, nekünk azt jóként és követendőként kell elfogadnunk. E vélelem mögött alapvetően két dolog áll: ellenállhatatlan vágy a nyugati jólétre és a feltétel nélküli bizalom abban, hogy amit a Nyugat tesz, az mindig helyes. Ez valahol érthető is, hiszen a szocializmus 40 éve alatt az egész ország a Nyugatot figyelte, s titokban vágyta is – ez emberek millióinak az Európa-képét alapvetően meghatározó életérzése. De az ember gyarló, a vágyai pedig a jelenben gyökereznek.
 
Sokan csak a nyugati jólétet látják. Ők úgy gondolják, nekünk mindenben másolni kell a nyugati modellt, mert ez a másolás idővel el fogja hozni az ottani jólétet is. Az átlagembertől azonban nem feltétlenül várható el az, hogy a gazdasági és demográfiai tendenciákat mélyreható módon elemezze. Pedig helyes válaszokat nem lehet csupán a pillanatnyi helyzetből kiindulva adni, látnunk kell azt is, mi történik majd a jövőben.
 
Az Európai Unió feltétel nélküli híveinek rossz hírem van: 2050 után egyre több nyugat-európai bezzegország válik majd bevándorló többségűvé. Így jár majd Németország, Franciaország, Hollandia és Nagy-Britannia is. A népesség lecserélődésével pedig gyorsuló ütemben veszik el mindaz, amit ezekben az országokban szerettünk és amit népléleknek hívunk. Az átlag németnek, franciának, hollandnak és angolnak jellemzően nem születik gyereke – esetleg csak egy. A népszaporulatot az elmúlt évtizedekben jöttek fogják majd biztosítani ezekben az országokban. A német, francia, holland és brit utcákat fekete-afrikai, arab, török, afgán és pakisztáni fiatalok tömegei lepik el. Aki járt már az elmúlt években Londonban, ízelítőt kaphatott a jövő nyugat-európai utcaképéből. Ha valaki erre vágyik akkor hajrá, megkaphatja. Még kérnie sem kell, csak ki kell költöznie. De hogy mennyire fogja élvezni, abban azért vannak kétségeim...
 
A jövő nagy nyugat-európai kérdése az lesz, vajon marad-e a (neo)liberális demokrácia és a féktelen fogyasztáson alapuló társadalmi modell, vagy valami átveszi majd a helyét. Nyugat-Európában évről évre egyre nagyobb teret hódítanak a párhuzamos társadalmak, ahol az iszlám jelenti az egyetlen működő közösségszervező erőt. Az iszlám térhódítása megállíthatatlannak tűnik, ezt támogatja az iszlám gyökerű országokból származó bevándorlók sokmilliós, gyorsan szaporodó tömege is. Az iszlám 30-40 év múlva Nyugat-Európa legerősebb társadalomszervező erejévé válik és maga alá gyűri az önmaga tartalékait hedonista módon felérő (neo)liberális demokráciát. Ennek az állapotnak a bekövetkezése a világ lehető legtermészetesebb velejárója: a fogyasztást fókuszba helyező, erkölcsi-ideológiai vezéreszmék nélküli térbe konkurencia nélkül fog az iszlám benyomulni. A liberális politika érzékeli már ezt, de megakadályozni nem lesz képes.
 
Nyugat-Európának a mai formájában egészen biztosan vége van. Ha valaki – amolyan modernkori katasztrófaturistaként - figyelemmel szeretné kísérni a leírt változásokat, látogasson el rendszeres időközönként Nyugat-Európa valamelyik nagyvárosába. Látni fogja a lakosság lecserélődését és az életkörülmények lassan, de ellenállhatatlanul bekövetkező változását. De lesz ennek másik jele is, amire nekünk, magyaroknak is készülni kell: meg fog fordulni az európai nemzetek vándorlásának iránya. Eddig keletről vándoroltunk jobb életkörülményeket remélve nyugat felé, a jövőben pedig nyugatról fognak biztonságot és stabilitást remélve kelet felé vándorolni. Tudom, sokaknak utópisztikusan hangzik, de a hazaköltöző magyarok már most, 2022-ben is többen vannak mint a kiköltözök. Európát mi, magyarok fogjuk majd megőrizni, itt, Európa közepén.

Hozzászólás írása

Nem Londonba kell menni,hanem Anglia déli városaiba. Alig látni színesbőrűt,akik ott vannak magyarok,semmi pénzért nem jönnének haza. 2050- re már a mai nyugdíjasok nem fognak élni.

Kellene egy jobboldali összefogás! És nem gyűlölködni és nem marakodni.

Nemzet állam az igazi!Dirigáltak nekünk 40- évig !Elég volt!!!!!

Ez egy marhaság.. Nép hülyítés.

Elolvasni - ezt is -és elgondolkodni!! A hozzászólásokat is, amelyek segítenek kialakítani az egyéni véleményeket, hozzáadva segítségül a " hozott tudást" is !! Nem gyűlölködni, lekezelni, kigúnyolni a "más véleményeket" !! Üdvözlettel.

Ez a hazaköltözős mese már régi hülyítés és pont fordítva igaz.

Nem is kell!

Minden szava betűről betűre színtiszta igazság…

Már ötven éve is halott próba volt!!!!! 😂

Szerintem is...

Magyarországon is vannak demográfiai problémák! Csak el kell látogatni vidékre, Borsodba, Hajdu- b. megyébe, vagy Szabolcsba! Mi lesz a magyar kúltúrával? Az iskolákban a tanulók 70-90 %-a roma! Olyan gyökerekkel, akik nem hajlandóak elfogadni a békés egymás mellett élés alapvető feltételeit sem! Beilleszkedni képtelenek! Ezt ki fogja felvállalni megoldani? Ha nem tőrténik semmi, az évezredes Magyar kereszténységnek, Magyar kúltúrának vége!

Nem biztos, hogy így lesz, a történelemben volt már pár érdekes fordulat. A jövőkutatás lényegében a jelen tendenciáinak a jövőbe vetítése. Klasszikus példázat, hogy a XIX. század közepén azt találgatták, vajon a forgalom tapasztalt mértékű növekedésével meddig tud lépést tartani a lótrágya eltakarítása Párizs utcáiról. Azután jöttek a belső égésű motoros autók és a lótrágya mint gond örökre megoldódott (átadva a helyét másfajta problémáknak). Az itt leírtak tehát nem a jövőt adják meg, csak annak - a jelenkori trendekből kikövetkeztethető - legvalószínűbb forgatókönyvét. Ami azért így is elég elgondolkodtató.

„Aki embernek hitvány, magyarnak is alkalmatlan.”

Az egyáltalán nem biztos!!

Ez tökéletesen igy van!!

Ide pedig a kicsi Kínaiak jönnek!!

Az Amerikai Egyesült Államok népességénél nincs kevertebb, ám mégis hamarabb érnek a Marsra, minthogy mi beérnénk Ausztriát 😁😆😅😂 Az Európai Egyesült Államok létrejötte nem a népek sokszínűségén múlik és ez hátrányt sem jelent. Persze ez fordítva is igaz: a zömmel oroszok lakta hatalmas Oroszország a rengeteg olajával-földgázával és nyersanyagkincsével együtt sem volt képes utolérni a sokszínű USA fejlettségét, technikai és életszinvonalát. Senki sem villog "Jabloka" cuccal, hiszen világszerte az Apple termékek a menők. (azt tudtad, hogy az Apple atyja, Steve Jobs szüleinek egyike Szíriából származó muzulmán volt?)

🙂

Így legyen.

És éppen kék sárga?

Igaz mièrt is a politikai gazdasági szociális elnyomás miatt is! A látszat jólét lásd nyugat európa nem válhat az ember egy agyatlan bio robottá!

Velunk biztosan nem. De maskokkal sem, ursula es a tobbi degeneralt inkabb olvasson, sportoljon, foglalkozzon a csaladjaval, mar ha van ezeknek, vagy dugassa meg magat, az jot szokott tenni, bar en bottal nem piszkalnam meg. Veszteni is meg kell tanulni. En HUXIT párti vagyok. De bedol ez a rothado kartyavar hamar,. Igy remelem mas nev is van mar kigondolva, a HUXIT helyett, mert hamarosan nem lesz honnan kilepni.

🤮🤮🤮

IGAZ !

Jani! Ne erőlködj! Küldetésed véget ért! Szállj partra, mert süllyed a hajód! 🙂

View more comments

A Huxit Párt határozottan ellenzi az Ukrajnának nyújtandó uniós kölcsön ötletét.

Mindenki számára nyilvánvaló, hogy Ukrajna államcsődbe fog jutni és nem lesz képes visszafizetni a tartozását. Az Európai Bizottság tervei szerint Ukrajna helyett az európai államoknak -köztük Magyarországnak - kell a most folyósítandó kölcsönt visszafizetni, amennyiben az ukránok nem lesznek képesek eleget tenni a fizetési kötelezettségeiknek. Márpedig akkora barátok azért nem vagyunk a magyar kisebbséget szervezetten üldöző, neonáci csoportokat aktívan támogató ukrán kormánnyal...

Elvárható, hogy az Európai Bizottság vezetője ne tegyen olyan felelőtlen ígéreteket az egész Európai Unió nevében, amelyeket előtte nem egyeztetett a tagállamok vezetőivel. De mondhatjuk úgy is, hogy Ursula von der Leyen is megértse: le kell végre szokniuk arról, hogy már szerszámával gondozzák a csalánost.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

A Huxit Párt határozottan ellenzi az Ukrajnának nyújtandó uniós kölcsön ötletét. 

Mindenki számára nyilvánvaló, hogy Ukrajna államcsődbe fog jutni és nem lesz képes visszafizetni a tartozását. Az Európai Bizottság tervei szerint Ukrajna helyett az európai államoknak -köztük Magyarországnak - kell a most folyósítandó kölcsönt visszafizetni, amennyiben az ukránok nem lesznek képesek eleget tenni a fizetési kötelezettségeiknek. Márpedig akkora barátok azért nem vagyunk a magyar kisebbséget szervezetten üldöző, neonáci csoportokat aktívan támogató ukrán kormánnyal...

Elvárható, hogy az Európai Bizottság vezetője ne tegyen olyan felelőtlen ígéreteket az egész Európai Unió nevében, amelyeket előtte nem egyeztetett a tagállamok vezetőivel. De mondhatjuk úgy is, hogy Ursula von der Leyen is megértse: le kell végre szokniuk arról, hogy már szerszámával gondozzák a csalánost.

Hozzászólás írása

Ursula forduljon Biden barátjához és az USA fizessen,mint első számú felbujtó. Ezért szeretnék ha kell törvénytelenül az EU-ba juttatni Ukrajnát minél előbb,mert akkor legalizálnák a "kölcsönt",amit a Zelenszkij félék soha nem fizetnének vissza,mi pedig nyögnénk a kölcsönök visszafizetését. Nem tetszik,hogy sok NATO katona jön az országba,eszembe jut Gárdonyi Egri csillagok c. regénye,hogyan foglalták el a törökök Buda várát.

Volner úr ! Egyetérték ,hogy Ursula nagyanyó ,csak a saját seggét tegye a csalánosba. A Magyarkormánynak nem is lenne szabad támogatni Ukrajna EU-s tag felvételét.

Maximálisan egyetértek, akik a háborút meghosszabbították fizessenek. A Bizottság egyszemélyben nem tehet ilyen nyilatkozatot.Arra nincs felhatalmazva,hogy más országok Vezetői helyett döntsön.

Nem az eubol kell kilépni, hanem el kell ezeket zavarni! A hatalomtól is meg az euból is! Ezek árulók az Eura nézve.

Nem értem hogy az USA-t miért keverik bele Európa problémáiba ? Gazdaságilag érthetetlen , miért akarna vetélytársat magának szerezni, mikor ott van Kína, akikkel harcolhatna a felvevőpiaci címért ? Putyin meg egy új Szovjetúniót akar létrehozni, de ez csak lázálom lehet , hiszen Ukrajna után az összes államot is meg kéne hódítania . Ahhoz meg nincs eléggé nagy, bármennyire is képzeleg a kis diktátor .

Kapjanak azt amire gondolok. Hadházi már a parlamentbe felmutatta a plakáton.

Ne nevettesse ki magát, Volner úr! A világ második legnagyobb gabona termelője, exportőre. Nem beszélve az ásványkincsekről. Bár nekünk lenne meg a fele annak, amivel ők rendelkeznek.🙂

És ki a büdös francot érdekli, hogy a Huxit- nak nevezett egyszemélyes képződmény, mit ellenez.

VOLNER NEKED MÁR BERAKTÁK A MUSZÁJ DZSEKIT A MENTŐBE .

Undorító , több színű alak !

azért van itt még egy dolog. Az Oroszország által annektált területeken az ukrán állampolgárságú lakosságnak az ukránoktól felvett bármilyen tartozását Oroszország semmisnek tekinti!!! Nincs fizetési kötelezettség! Kérdés: mekkora lesz a maradék Ukrajna? Milyen államformában fog tovább működni? Amennyiben ott egy nem-%z-et%is-zo%c-ia%li-s+ta állam jön létre, nem biztos, hogy fizetni fog és itt valóban bejön, a "kezesek fizessetek" jogi esete!

Fizesék visza ahogy akarjàk mért mi fizesük visza a fracokat

Miért fizetnénk mi vissza más kölcsönét....???? Semmi közünk hozzájuk! Adják vissza Kárpátalját, őket segítjük, de az agresszív, terrorista kormányukat és államukat nem!!!

A cél nem ukrajna szponzorálása,hanem az oroszok gyengítése

A megmaradó Ukrajnában, ha egyáltalán lesz még Ukrajna, ki fog dolgozni. Mindenki elmenekül a területről. A hasznosítható mezőgazdasági és ipari területek Oroszországhoz lesznek csatolva. Ezekután ki és miből fogja törleszteni az adósságot?

Csak a te számodra! Nyali-fali

Ebbe nem szabad részt venni!

Én sem szeretném.

Jobban járunk ha valamelyik borsodi cigánysoron adjuk kölcsönbe, azt sem látjuk viszont de legalább itthon költik el 😁

Kisbarátom olvad a vaj a fejeden azzal kéne foglalkoznod, te mocskos áruló!

Teljes mertekben egyetertek. Ukrajna es az EU is megasta a sajat sirjat azzal hogy Nyugattal USA-val szovetkezett titokban tobb evvel ezelott. Mi Magyarok nem vagyunk hulyek sem ostobak. Atlatunk a szitan. Zelenszkij Ukrajna USA Brit el cseszte el ba*szta.

Jogos! Csak van a pórnép ..... Egyszer szeretnék képviselőkkel beszélgetni, akik kapják a millákat a semmiért... Az a baj, mikor rendezvényeken odamegyek hozzájuk, 20mp alatt lekoptatnak... Millió kérdésem lenne....

Töröljétek már le ukrajnát a térképről.

Ukrajnát mentsék meg azok akik pénzt és fegyvert küldenek az ukránoknak!

👏🏼👏🏼

View more comments

A Vadhajtások TV vendége voltam Georg Spöttlével. Sok olyan dolog hangzott el, amiről nem ír a fősodratú sajtó: ... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Video image

Hozzászólás írása

„Aki embernek hitvány, magyarnak is alkalmatlan.”

Kövessen minket facebookon is!