A Volner Párt videói

Kattintson a videókra és tekintse meg őket.

A videók sorrendje: időrendben a legfrissebbeket találja a lista tetején.

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

Ez van, ha olyan ember tölti be a főpolgármesteri pozíciót, aki csak ugródeszkának használja azt

Karácsony Gergelyt valójában nem érdekli sem a főpolgármesterség, sem a vele járó feladatok. Karácsony a baloldali tömb üdvöskéjeként a miniszterelnök-jelölti ambícióinak rendeli alá a főpolgármesterséget. Panaszkodik, félrebeszél és másokat okol, mindent csinál, csak dolgozni nem akar.

Eközben Budapest minden területen leromlik, legyen szó tömegközlekedésről, közbiztonságról, vagy éppen városfejlesztési eredményekről. Persze arra azért ügyelnek, hogy a pénzek lehetőleg baloldali oligarcháknál, vörös báróknál kössenek ki.

Karácsonyék budapesti mikrovilága nagyjából azt a világot modellezi le kicsiben, ami az egész országra kiterjedne a baloldali összefogás győzelme esetén.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Egy igazi Magyar! 👌❤️🤍💚

Sokmindenben helytálló a véleményük, higgadt hangnemben kommunikálnak.De egy kicsit már hiányolom, hogy szinte sosem látok Fidesz-kritikát.Eleinte rágalomnak tartottam, hogy a Fidesz leányvállalata...Talán nem is így van...De Volner úr...Lehet, hogy ez kevés lesz harmadik útnak...

Teljesen igaza van!Szégyen ami Pesten van!

Az hogy kritikus és valós dolgokat tár fel , kár vegzálni és szidni, mert Ő legalább hitelesen látja és méri fel a mai helyzetet ! Van benne kurázsi és szembe menni a hataloméhes ,de élhetetlen baloldallal és akár a kormánnyal szemben is ! Eddig amit kritikusan megfogalmazott és felvetett a mai politikai és gazdasági helyzet alapján annak kritikája be is igazolódott ! Ő is úgy járt mondj igazat beverik a fejedet ! És nem alpári demagóg és pofátlan módon adja elő, mint Jakab és hasonszőrű társai !

Volner az agyalágyula !

Volner nagyon nagy király….!!!!

Tegyék már a “C” vágányra,felejtsük már el.

Elég nagy szégyen hogy ez a diletáns karácsony még mindig hatalmon van.

Volner úr, nagyon tisztelem az erőfeszítéseidet, tudok-e segíteni neked az elhangzott terveiddel kapcsolatban?

SAJNOS IGAZA VAN!

ugródeszkának ezek tartják a mi adóforintjainkat az urizálásukra! ez meg jó lenne ha eldugulnaa

Mijen igaz

Nem szabad hazudni! Karacsony nem kapta meg a tamogatast Orbantol!!

Ott a pont!! 😎😎👌👌

Én nem tudom, hogy èppen hovà tartozik, de amit mond az sajnos igaz.

De egy tehetetlen bèna fasz ! A vak is làssa , hogy nem alkalmas vezetői pozicio betöltèsère. Ki az a örült aki mègegyszer ràszavazna. Ha valamire valò lenne akàrmelyik pàrthoz is tartozzon kalapot emelnènk elismernènk a tehetsègèt . DE EGY BÈNA!

Segnyalo .

Csak mondj még ekkora ökörségeket,Te köpönyegforgató seggnyaló!!!

💩🐀

View more comments

Lerongyolódik Budapest a Karácsony-Klikk uralma alatt

Bűz, mocsok, hajléktalanok, koldusmaffia és a lakosságot terrorizáló bűnözői csoportok. Mindeközben szélsőbaloldaliak kezében a fővárosi közbiztonság és hajléktalanpolitika... Nem lehet olyan vezetése Budapestnek, ahol a "rend" fogalmának értelmezéséhez idegen szavak szótára szükségeltetik.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Így igaz, semmit nem tesz, csak bitorol egy pozíciót! Az eredmény szomorúan szembetűnő! Budapest a fővàrosunk, így kellene kezelni is! 😔

Ennek az embernek elgurult a gyógyszere, nagyon kampányol a Fidesznek! Tudja pedig nagyon jól ,hogy ha van is a fővárosban probléma ,az elsősorban a kormánynak köszönhető ! Minden eszközzel ellehetetleníteni szándékozik az ellenzéki vezetést -nem tudja feldolgozni, hogy elvesztette a fővárost! Mi az ,hogy "szélsőbaloldali vezetés " -ez értelmezhetetlen ! Ez a Volner meg melyik pártot képviselte eddig, nem értem ezt a " pálfordulást " !

Olvasom ezeket a kommenteket és azon tűnődök, azok akik ilyen ellenségesek, gyűlölködők azok nem ebben a városban élnek? Nekik ez így jó, dugók dugók hátán, fetrengő részegek a frekventált városrészekben, lepusztult közterek, s ráadásul ezért is a kormány a hibás. Hiaba! Az irígység, az indulat vakká teszi azokat, akik erre hajlamosak.

Ez egy köpönyegforgatójános! Idi.óta 3:)

Képviselő Úr! Hány törvényjavaslatot tetszett benyújtani az elmúlt években, amely megoldást jelenthet e a hajléktalanoknak országosan? Olyant, ami nem eldugja őket, hanem az alapgondot lenne hivatott megoldani?

BP az elmúlt 30 évben rongyolodott le... 6 éve az egyik híres tér tele külföldi turistakkal, japanokkal, ahogy megyünk le a lépcsőn, az aljában emberi ürülék... Szép látvány volt az amúgy is leputtyant városban.... De lehet hogy a Japanoknak tetszett... Ki tudja.... Náluk ilyen nincs....

Mennjen ön a francba köpönyeg forgató senki!Tarlós vagy Demszki ideje alatt mi volt!!??Mester aki szarral dobálózik maga is szaros lessz!

Bánom, hogy annó szimpatizáltam Önnel. Sajnos rossz emberismerő vagyok.

Bezzeg, ha ő lenne a föpolgármester, minden úgy lenne, ahogy a főni akarja!!!! Mindent a hatalomért!!!!🤑🤑🤑

Uralma? Kiről beszél? Uralkodás csak O1G privilégiuma. A politikusok szolgák és nem uralkodók. Úgy látszik Magyarországon már csak harc és uralkodás lehetséges. Azért mert túl sok fizetést kapnak, még senki sem uralkodó, mégha annak is érzi magát, és úgy táncoltatják az embereket, ahogyan ő fütyül. Még a nekünk járó 77 milliárdot is jól kiharcolta az alapítványoknak, nemdebár. Na erről mi a véleménye???😡 Nem a saját pénze, ne úgy kezelje, és ne osztogassa külföldre templom és stadionok építésére!!!! 😡😡😡

Vagy legalábbis mindent megtesztek érte, hogy az összes ellenzéki vezetésű településről ezt tudjátok harsogni a fideszes barátaiddal karöltve!

volner-te menj vissza a fideszbe-csőcselék közé

Ez egy nagy simlis két kulacsos fazon.

János eladtad a lelked a Fidesznek

Hovà,milyen politikai nézethez tartozik ez az agyalâgyult?

Vajon ez a tetű volner hova fog elbújni!!???

Szégyeld magad te jellemtelen senki!!!

Hát méh legelőből látni eleget Bp en, csak méhek nincsenek, lehet, hogy nyaralnak a Balatonon?

Ezt is a Gráci magán klinikán kezelik???

Gyurcsány banda soros emberei, uralják a fővárost

És mit csinált tarlós ő csak nyalt a vezírnek!!!!!!!!!!!

Oda való vagy ahová gondolom!!!

Ez elhiszi mind amit mond ....vagy tènyleg ilyen hülye ....!!!!

Megszólalt a fideszszekertolo

Ne feledd nem vagy egyedül!! Hajrá Volner!

View more comments

Volner János a spirit fm műsorának vendég volt, ahol az uniós klímatervről, a népszavazásról és a gyermekvédelmi törvényről is szó esett. Hallgassák meg Önök is! ... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Mese nincs. Volner ismêt bizonyította, hogy egy ostoba, hazug barom.

Meg sem hallgatom az árulót

Rohadjál meg fideszes bérenc.

Hatalmas drágulás jön, ha elfogadják az EU zsarnoki "zöld" tervét! Ebben a formában csak a vétó lehet az egyetlen normális válasz.
A lakosság helyett a multinacionális vállalatokra terhelje az EU az energiaszektor átalakításának költségeit!
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

nem kell ahhoz az EU , emeltek ti így is minden nap !

Hatalmas drágulás?? A mostaninál is nagyobb? 😱

Ez már hanyadik nyomós ok arra hogy HUNXIT !!!

Most nincs ár emelkedès ,minden szép és jó...

És hol csökkent a rezsi okostojás !? Ez csak egy reklám marketing fogás ! Meg propaganda, elfogult birkáknak! Jól megvettek kilóra Volner!

A baloldali pártok sosem a magyar emberek érdekeit képviselték ,képviselik!!Megtapasztaltuk kormányzásukat,folyamatosan gáz,víz,áram emelés volt amikor hatalmon voltak!!!

VÉGRE EGY ÉRTELMES ELLENZÉKI

Pontosan így van, minden szava igaz!

Ez is egy nagy f.sz!!!

Orbán cumi gépe .

A liberók már most visítoznak a drága élelmiszer árak miatt. Hogy fogja teljesíteni Dobrev az "ingyen-mindent" ígéretét? ❗SEHOGY❗ Mert ígérni, semmibe sem kerül, gyakorlatuk is van benne!

Követeljük,a nullponti energiát..! Tesla,,az emberiségnek szánta,,ingyen,,(!)és,nem a felső tizezer hülyeségeire...Azt hiszem,,nem lesz ennek jó vége...

Remélem meg is fogja vétozni Miniszterelnök Úr!!!

és mindent adóztattak, még az esővízet is, örökségi díj, vizitdíj, stb.

Csak igy tovabb Volner ur!!Sok sikert kivanok a tovabbi munkajukhoz!!

Úgy tünik csak a jelen a fontos, hogy unokáinkkal mi lesz az érdektelen, ezt nem tudom mire vélni egy "igaz magyartól"

Mert a multik majd lenyelik és nem terhelik tovább az árakra.

...a multikat terhelo tobblet kolcsegeket is, a fogyasztok fizetik meg.

Ilona Csatai egy gázpalack csere 5300 ft, Ki van kormányon?

Mi ebben a vicces okostojás !

Fidesz kettő!!!!!!

Egyetértek János. De a végén mindig a népen csattan az ostor.

Volner a nyalóka .

nem tartok, mert az EU. helyet viktor már megtette🤡🧐

Áruló

View more comments

Gyermekek az LMBTQ lobbi célkeresztjében - Volner János a Pesti Tv műsorában. ... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Én ezt vártam Volner Jánostól!👏 Ebben a kérdésben nincs harmadik út! A választásoknál viszont lehet! A ⚖ 👅lehet(ne) a Volner Párt!✌️

Szörnyű ilyen kisgyerekeket mássá nevelni,tiltakozni kell ellene,a magyar gyerekeket meg kell védeni a szex őrültektől,az abnormalitástól!!

Volner János,..nyugodtan merem állítani,hogy ő egy nagyon képzett ,és nem csak politika szintvonalat képviselő Magyar értelmiségi ember,..én sem vagyok híve mondjuk a klónozásnak,vagy az mgo.-nak,..de egyben biztos vagyok ,hogy még legalább 10 ilyen volumenű politikusra szüksége volna a Magyar politika elitnek az országnak,..🧐👊💪

Maximális tiszteletem Volner úr! A vállalható jobboldali út a jövő.🇭🇺👍🙏

Egy józan paraszti ésszel gondolkodó politikus!

Még több ilyen karakterre lenne szükség mint Volner János, igazi jó elöadó....

Hajrá, hajrá Volner János!!! Mondhatnak Önre bármit...A gyerekeknek bármilyen mesekönyvet mutatunk, abból visszakérdezhető a tartalom...és vissza is mondják. Akár egy verset. A magyarországi memoralizáslásra épülő tanítás különösen alkalmas erre. Ugye a hiányossága a "szövegértés", és a megítélés képességének fejlesztése is elmarad. Ennek következménye lehet a vakon követés is .Hát erről szól a LMBTQ törekvés. Ne álltassuk magunkat és másokat!!! Globális érzékenyítésre van szükség az oktatásban, ez kihatna a "mássággal" élőkre is. Erre kiválóan alkalmas a magyar irodalom (Mikszáth, Benedek, népmesék..és sorolhatnám). De a nemzetközi pl. Cooper és egyéb morál-erősítő indián történetek, akár serdülő korban az amerikai háborús irodalom. Legyen szabadon választható az LMBTQ foglalkozás, aztán menjen el aki akar. Ez fair, nem? Megdöbbentő pár pedagógus véleménye, miszerint ez nem létezik...válaszom: még nem. Kedves pedagógusok! Nőjjenek fel a feladatukhoz és amikor tapasztalják a bántást bármiért, lépjenek fel ellene a módszereikkel, az egyéniségükkel, a tehetségükkel, minden MINDENKI SZÁMÁRA ELFOGADHATÓ módszerekkel. !!! Ennyi elég lesz! Az LMBTQ képviselői pedig tartsák tiszteletben a hagyományosan gondolkodók elveit, gyermeknevelési elképzeléseit (mivel az övéik), aztán példamutatással lehet követelni...

Gyerekek ez a volner János ez egy úriember igazságot keres csak itt az a baj hogy már nem tudja hova tenni magát jobbra vagy balra ahol barom volt az átment jobbra ami jobban volt átment balra hát ilyen kétszínű a politika én sajnálom szegény volnál Jánost halott igazságot mond minden egyes fórumon nem pártolja a fideszt nem párttól baloldalt igazad van ilyen ember kevés Magyarországon

Mennyek ki Putyinhoz többet nemlenének gond

Te rohadt áruló bunkó !!

A szavakat tett bizonyítja. Várom a megfelő intézkedést.

Egyetértek, a gyermekeket meg kell óvni.

Erről szól a történet!

VOLNER MIVAN A LÁNNYAL AKIT A BOKORBAN SIMOGATTÁL???

Oltás ellen is ha igaz magyar vagy!!!

Ott leszek a népszavazáson!! Ez nem kérdés!! Gyermekwink jövője a tét!! Amelyik politikus azt mondja, hogy ez nem fontos kérdès meg azt jelenti ki, hogy ezek nem valódi kérdèsek az 1 igazi hazaáruló!! Szembe köpi a saját gyermekeit ès nem a amagyar érdekeket képviseli!!👉👉Igen!! Ez a magyar liberális baloldal!! Szükség lenne baloldalra, de olyan baloldalra, akik a hazájukat szeretik és nem árulják el, fontos kérdésekben pedig részt vállal a magyar társadalommal és nem az európai politikusokat és globalista pénzhatalmat szolgálja ki!! Nekem nem lenne szívem! A hazám az első!!! Úgy látszik vannak olyan emberek, akik magyarnak mondják magukat, mert itt születtek és beszélik a nyelvet, de nem érzik át a hazaszeretetet, a magyarság valódiságát!! Sajnálmo az olyan embert, akinek se Istene se hazája!!👉Az ilyen ember nem tud nehéz helyzetben mibe kapaszkodni, csak Soros Gyurka tökeibe!

Tisztelt Volner Úr! A Pesti Tv kedves munkatársa szivárványos zászlót említett. Én is sokáig így gondoltam, amíg valaki fel nem világosított, hogy a pride csíkos zászló hatszínű, míg a SZIVÁRVÁNYNAK HÉT SZÍNE VAN. Javaslatom, hogy SOHA ne említsük a szivárványt velük kapcsolatban. Amit elloptak marketing célra (jó a gyerekek megvezetésére is) az csak egy deviáns szivárvány. Sőt terjesszük is, hogy a szivárvány nem őket szimbolizálja, az a TERMÉSZET.🌹👍🍀

VILÁG SÖTÉT és BETEGES #BÚÚZÍÍÍ_és_PEDOFILJAI célkeresztjében GYERMEKEINK(!), - hogy kóstolná meg mindet a szecskavágó gép, a lábuk közt megkezdve!!!/ÁMEN! scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/s261x260/226947985_173163631547733_3701370031468400396...

View more comments

Támadásban a baloldal nemzetközi hálózata – Információs hadviselés zajlik Magyarország ellen

A magyarországi balliberális oldal prominens politikusai már számtalanszor kinyilvánították: a nyugati nagyhatalmak szándéka és érdeke, hogy Magyarországon újra balliberális kormány alakuljon. (Azt persze már nem teszik hozzá, hogy egy balliberális kormány regnálása nem jelentene mást, mint a lehető legszolgaibb alárendelődést a nyugati nagytőkének, valamint a nyugati szélsőliberális és újbaloldali politikai köröknek. Pont úgy, ahogyan az MSZP-SZDSZ kormányok alatt sajnos tapasztalhattuk.

Ennek elérése érdekében mindent megtesznek. Most éppen a "Pegasus" elnevezésű kémszoftver a nyári slágertéma balliberáliséknál. Megy a szokásos „liberális világszellem által beragyogott műrettegés”, hogy jaj, itt diktatúra van, baloldali politikusokat és újságírókat figyeltet meg a kormány.

Ez a téma azért számos – enyhén szólva furcsaságot – vet fel:
1. Először is érdekes módon az oknyomozóknak nevezett baloldali újságírók sokkal fontosabbnak tartják azt közölni, hogy a nemzetközi térben teljesen ismeretlen újságírókat hallgattak állítólag le, de olyan „apró és elhanyagolható” tényekről megfeledkeznek, hogy állítólag ugyanez a francia elnökkel is megtörtént, aki Európa második legerősebb hatalmát vezeti.
2. Arról sem ejtenek egy szót sem, hogy egy minden bizonnyal professzionálisan működő kémszoftver miként hagy nyomot a telefonon? Kik és mi alapján, milyen bizonyítékokból következtettek erre?
3. Az állítólagos lehallgatás tényének megtörténtét milyen adatbiztonsági szakértők milyen módszertan által igazolták?
4.Kérdés az is, hogy az állítólagosan megfigyelt politikusok és újságírók listája mi alapján állt össze? Hogyan és milyen módszertan alapján, kik bizonyosodtak meg róla, hogy ezek a lehallgatások minden kétséget kizáróan megtörténtek?
5.Az igazság kiderítéséhez a Volner Párt is próbál hozzájárulni. Levelet intéztünk az ügyet elsők között megszellőztető The Guardian nevű újsághoz, melyben kérvényezzük, hogy saját, adatvédelmi és informatikai szakértőnk is betekintést kaphasson abba a módszertanba és a rendelkezésre álló bizonyítékokba, melyre állításaikat alapozzák. Válaszukra továbbra is várunk!
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Ez egy szakmailag felkészült nagyon jó elemzés További sikereket kívánok a munkásságához

Ellenzéki párt, és közben meg a Fidesz seggét nyalja...

Volner János kormányszóvivő! Nonszensz,amit ellenzéki képviselőként művel! Ezen poszton, röviden a kormánykritikus szerepet kellene betölteni, ilyet még öntől nem olvastam!!! Helyette megy a NER szerecsenmosdatása.... Van ettől lejjebb??? Nem lenne tisztességesebb átigazolni valamelyik kormánypártba?

A két médiamunkás inkább azon aggódjon hogy kiderül, miért is hallgatták le őket. Miket és kikkel, milyen kétes szervezetekkel csevegtek, milyen kockázatot jelentő oldalakat látogattak. Ja, és azon is, hogy az izraeli cég feljelentésében ne szerepeljen a nevük.

Ez már gyerekkorában sem volt teljesen értelmes

Normálatlan vezetővel!🤣

Te már sajat magadat is többször elaarultad. Örülök hogy most a fidesz a soros

Nem hiszem, hogy egy arulonak sok kovetoje lenne.

Gennyes bozôtdugó!!

Nagyon be akkar vagodni a fideszbe, valahova alkalmazkodni kell hogy ne kelljen elmeni becsületes úton dolgozni abból nem lehet dorbezolni csajozni. a bokorban légy otott csinálni. 😀

Undorító egy ember, egy hónap múlva képes más érdekeit képviselni, egy szava sem igaz, ilyen embereknek, nincs helye tovább a politikában.. 😎

Baloldal továbbra is hazudik!!!

Na vérgre egy okos gondolkodású ember az ellenzékbol

szégyen ember

Te mi a faszért nem lépsz már be a fideszbe????

Egyszerűen csak ki nem szarja le a baloldali ellenzéket amikor összesen vannak kb. 100an?

Hát János, nyalod ám az Orbán retek hátsóját ezerrel.

Ez a pasi nagyon ciki 😔

Veled vagyunk Jani!

Te mikor zakkantál meg agyilag ennyire?

Jó hallani logikailag összerakott hasznos gondolatait !

Köpönyegforgató sz.r

Volner párt !!✌✌

View more comments

Dr. Jávor Miklós gondolatai az úgynevezett "európaiságról"

A rövid előadás még 2020 decemberében hangzott el. Úgy gondoljuk, hogy e gondolatébresztő eszmefuttatás most, a "BLM" és "LMBTQ" őrület árnyékában minden eddiginél aktuálisabb.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Egy biztos, hogy nem az az európaiság, amit Cseh Katalin és barátnői állítanak.

Az elmúlt 20 év legreménykeltőbb fejleményének tekintjük az európai politikában azt, hogy jobboldali pártok közös nyilatkozatot tettek Európa jövőjéről.

Nagyon fontosnak tartjuk egy a kiállást, mert meggyőződésünk, hogy a liberális útra lépett nyugat-európai államok megpróbálják Magyarországra és más kelet-európai országokra is rákényszeríteni a saját akaratukat. azt, hogy mi is álljunk át a liberális modellre, azaz térjünk át a tömeges migrációra, a homoszexuális szevezetek támogatására.

Nemet kell mondani a baloldali, szélsőliberális politikusok által vezetett lázálomra, melynek megfékezése csak közösen sikerülhet.

Részletekért tekintse meg sajtótájékoztatónkat.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Kedves Volner János! Engedje meg, hogy a kommunikációját nagyon jónak minősítsem! Rendkívül fontos a mostani európai gőzfelhőben az Ön hangja! Nagyon örülök a minden fontos részletében jól megfontolt és igen hatásos kommunikációnak. Ön százszor alkalmasabb bármely jobboldali pártvezetőnél a nemzetünk valódi információkkal történő pontos tájékoztatására. Hasonlóan, vagy talán egy fokkal (1°)pontosabban fogalmaz, mint Orbán úr. Követni fogom és szavazok Önre!

Kommunikáció szintjén igen hatásos minden megnyilvánulása - reméljük a jövőben NEMZETÜNK javára fog politizálni és sikereket elérni....

El tudnám képzelni főpolgármesternek!

Vègre egy èrtèkes ember! Jó hallgatni!

Azt ne engedje egyik jobboldali párt sem

Tetszik a tiszta, logikus meggyőző beszéde. "Jobbikos"korában is figyeltem, hogy mit mond. 🌹👍🍀

Hahahaha 😆 Szájer, Kalota és még sorolhatnám. A baloldal mi?! 🙈😂😂

Volner János Idézet következik: "Aki idióta, az idióta. Hagyjuk ott őket, a szakadék túloldalán! Viszont védjük a még védhetőt! Magyarországot, a Kárpát-medencét, Közép-Európát. Talán(?) itt még többsége van a normalitásnak. Itt még VAN REMÉNY!” A Volner Párt is ezt tűzte zászlajára!✌️ mindenszo.hu/hoppa-nemet-balazs-valaszolt-bayer-zsoltnak/?fbclid=IwAR0YqEL-czTk7Z74D94AtVCo37wkVL...

A jobboldali pártok összefogása elkerülhetetlen és fontos! ---

Volt ez mår minden szinû hiteltelen vagy jani mibôl fpgsz ėlni van szakmåd ? Ha nemszerepelsz mi vagy??

View more comments

„Nyugat-Európa jelenleg nagyon rossz irányba megy és a kelet-európai országok jogfosztására készül. Olyan mondatokat mondanak a nyugat-európai politikusok, amik a magyar pedofilellenes törvényben egyáltlán nincs benne. Mi nem szeretnénk Magyarországon megfosztani a szülőket attól a jogtól, hogy úgy neveljék a gyermekeiket, ahogyan szeretnék.”

Részletekért tekintse meg sajtótájékoztatónkat.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Jó lenne óvónők és iskolai pedagógusok véleményét hallani itt. Sztem a helyzet pofon egyszerű. Ha az oktatási intézményben bármilyen atrocitást tapasztalnak a diákok részéről, a nevelőknek helyteleníteni, ill. megtiltani kell azt. Ha hatástalan be lehet hívni a szülőket együttműködés kérése céljából. Ha ez sem megy, akkor ki lehet rúgni a gyereket. De hogy a gyerekeknek eleve bemutatni azt, amivel legöbben nem is találkoznak életük során, az abszurd. Érzékenyítésre gyönyörű mesék és ifjúsági irodalom van, amelyek egyöntetű emberségre tanítanak. Szorgalmazzák az ehhez visszatérést a mobilozás helyett.....

Te lenni álszent próféta!🤣🤣🤣

A parlamentben a helyetek 2022-ben is.

Idiota!!!

Tényleg a normálisok pártja,persze könnyű kicsiként jónak lenni. Nagyon jó volt Volner mai nyilatkozata az MR1 -en 7ó 40 körül. Összeszedett,tárgyszerű értelmes beszéd volt.Tanulhatnának tőle a mocsodékok.

Menjél te a bokorba.

Igazat mond kedves Volner úr! 👍👏🏻👏🏻🌹

Levente Zabos

OV szekerét toljátok. És 2018 ba téged agitáltalak hogy mit kell tenni hogy győzelemlegyen. Akkor csodálkoztam, hogy nem voltatok vevők. Már akkor OV szekerét toltad

Te idiota te ülsz 🤮🤣🤮🤣🤮forditva a biciglin.

Tele abnormális kezdeményezésekkel az egész világ. Amióta világ a világ és emberek lakják a bolygót, csak is a hetero szexuális párkapcsolat tudta fenntartani az emberiség szaporodását. Aki nem heteroszexuális az genetikailag selejt ebben a tekintetben. Más egyéb vonatkozásban bárkinél lehet hasznosabb tagja a társadalomnak. Normál esetben két nő illetve két férfi nem tud nemzeni. De még két nőnél is ahhoz,hogy legyen gyermek férfi ivarsejtre van szükség. Persze a mai tudomány állása szerint mesterséges úton leszbikus nő megtermékenyíthető. Csakhogy ez bő fél évszázaddal ezelőtt nem volt lehetséges. Tehát az eredeti alap felállás bárkinek is sértő ez, a férfi-nő párkapcsolat. Csak ők tudják együtt mindkét mintát biztosítani a gyermek egészséges fejlődéséhez. Ezek a genetikailag ferdehajlamú emberek ne akarják a világot saját javukra megváltoztatni , ne menjenek szembe az ősidők óta fennálló elfogadott szabályokkal. Felfoghatatlan ami történik manapság. Egy biztos, a gyermek szent és sérthetetlen, az egészséges fejlődéséhez szükséges ingereket csak heteroszexuális párkapcsolatban élő szülőktől kapja meg.

Nyugaton ahogy egyre jobban teret nyer az iszlám, meg fog változni ez a homoszexuális tendencia. Próbáljanak majd egy muzulmán iskolába homár érzékenyítést bevinni 😁vagy egy mecsetet este szivárvány színeivel megvilágítani. Pikk-pakk kilehetne robbantani egy polgárháborút. Csak ennyi kellene hozzá este odavinni nagyteljesítményű aksislámpákat és megvilágítani. Egy időben több mecsetnél megcsinálni pl. Brüsszelben, Amszterdamban vagy Dortmundban. Olyan zavargások lennének nem tudnák kezelni.

View more comments

Nyári szünet előtti utolsó hétértékelő beszélgetés

Most néhány hétre nyári szabadságra megy a hétértékelő.
A záró epizódban (természetesen a teljesség igénye nélkül) igyekeztünk összefoglalni, mik voltak az elmúlt fél év legfontosabb témái.

Mindenkinek tartalmas, szép nyarat és jó egészséget kívánunk! Vigyázzunk egymásra! Hamarosan újra jelentkezünk!

Gönczöl András és Dr. Jávor Miklós
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Az M1 Ma este műsorának vendége voltam ... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Ha ilyen politikusokból állna az ellenzék, akkor nem kellene félteni Magyarország jövőjét, ha esetleg a Fidesz elveszti a választást!

Magyar model egyenlo,hogyan kell lopni!

Pedig olyan rendes ember volt 😄,errefel köztévé.Mostmàr tuti tényleg bérenc.

Tisztelt Volner János úr! A Volner Párt-nak ideje lenne a következőket is megfogadni:⤵ www.facebook.com/szentesizoldi/photos/a.226498081318315/860093464625437

Ott a helyed!

Bolonvagy volner!

Állj fejre és szard össze magad.

Az egyetlen, aki a Jobbikot képviseli, már ha létezne még a párt.

🇭🇺🇭🇺👌👌

Ez a két szinü genya pénzért az anyját is eladná

"Az LMBTQ propaganda nem a homoszexuálisok érdekében harcol, hanem olyan ideologiát hirdet, ami természetellenesnek mutatja a heteroszexualitást és jelentősen visszaveti az utódnemzést, így a társadalom kicserélődését segíti elő, nem mellékesen lehetetlenné teszi a nyugdíjrendszer fenntartását és támogatja az iszlám bevándorlást. Ez teljesen másról szól, mint ami a valós probléma. Nyugaton fel sem merül például a nyugdíjrendszer ilyetén csődjének veszélye és hasonlók!"

View more comments

A magyar szuverenitás védelme nemzeti minimum! – Ne akarják szélsőliberális nyugati politikusok a saját mintájukra átalakítani megszokott életünket!

Az Egyesült Államok és Nyugat-Európa újmarxista és szélsőliberális politikusai megpróbálják Magyarországot rákényszeríteni arra, hogy társadalmunkat az ő világuk mintájára alakítsuk át. Ez a magyar társadalom döntő többségének ellenállásába ütközik. A magyar ember nem akar "LMBTQ" propagandistákat az óvodákba és az iskolákba, nem akar illegális bevándorlást és párhuzamos társadalmakat és nem akar térdelni a "BLM"-nek nevezett erőszakos anarchista mozgalom előtt.

Ettől mi még nem vagyunk kirekesztők vagy szélsőségesek, hiszen semmi mást nem akarunk, mint élni a megszokott életünket. Ezért nem kérünk mást a saját beteges identitáspolitikájukat erőszakosan érvényesíteni kívánó nyugati szélsőliberálisoktól, mint azt, hogy hagyjanak minket békén. Ha ők Németországot, Hollandiát, Svédországot stb. ilyen minta szerint kívánják átalakítani, tegyék. Lelkük rajta. De mi nem kérünk belőle. Magyarként akarunk európaiak lenni. Európa és az európaiság pedig nem egyenlő a szélsőséges baloldali politikusok beteges világával.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Egy nagyon normális ember! Politikusból meg ritka! Nem vagyok jobbikos! de korrekt, amit eddig hallottam Tőle! Elvhű legalább!

Azt észrevettem, hogy Volner János bármit kitesz az oldalára, akkor rendre röhögő fejek megjelennek. Ezek fizetésért teszik ezt, vagy szimplán önbutaságból. Volner úr olyan témákat vesz elő, amiről az M1-en és a többi kereskedelmi adókon sose fogunk hallani. Gondolatokat ébreszt, szerintem ezzel semmi baj. Szerencsére a röhögőfejeket lehet látni, így legalább tudjuk kikben nem lehet gondolatokat ébreszteni, mert nekik az fáj. Fájdalomból meg csak röhögésre van erejük.

Ha ilyen politikusokból állna az ellenzék, akkor nem kellene félteni Magyarország jövőjét, ha esetleg a Fidesz elveszti a választást!

nem megszabni csak betartatni az eu normákat

Minden szavával egyet értek.....ha valaki Fidesz fóbiás akkor ide tiszta lelkiismerettel szavazhat....mennyivel tisztább és érthetőbb mindt a moslek koalíció....

Nagyon jól megfogalmazta. Tényleg normális párt.

Az átálló mindenit, fidesz szócső. Történelem óra? A náculásért, a gyűlölködésért mit kaptunk? Ha jól tudom, nem dicsértek meg érte.

Ez a Ember egye jobb és jobb elgondolkodtato

NY-Eu vezetői egy neomarxista katyvasz ideológiát akarnak érvényre juttatni az Unióban ,..egy neoliberális és diktatórikus ,.. keményen központosított rendszert, ,ahol a szubszidiaritás elve már egyáltalán nem fog érvényesül! A néphatalmi , / demokratikus/ elveket lassan felszámolják és le is zárják ! ..

Hát ez nooormáális?

Volner János! Tiszta és Igaz beszéd!✌️

A fb nekem nem engedi osztani, aki egyetért ha kérhetem ossza!

Majd a nekik örökbe adott gyereket viszik ilyen példát látni. Az ellenzék már abbahagyhatná, megszerezte a szavazatukat (kb 2%). Ők meg éljék az életüket magamutogatás nélkül...https://www.origo.hu/nagyvilag/20210630-orban-viktor-matteo-salvini-ferenc-papa-kepek-lmbtq-tuntetes.html?fbclid=IwAR2PNOnNch98GmDrAI1rCtUh9DwMPzflQDYNa5mwE8cYYpF89YwIIH6SUns

Az EU " nyugati tagjai " jelenleg tökéletesen másolják 150-400 éves gyarmatosító politikájukat , amit most nem katonai-erőszakkal , hanem körmönfont ideológiai nyomással , az emberi-értékek 10000 éve fenálló különbözőségének összemosására akarnak felhasználni. Ők nem történelmi nemzetállamok . Fingjuk sincs a patriótizmusról. Kelták, britek, germánok, vikingek utódaiból keveredett - előbb egymást gyilkolva , majd helyszűke miatt multikulti szövetségekbe tömörült - államokat hoztak létre. Németország 150 éve, Anglia 400 éve, Hollandia-Belgium 200 éve. Addig is csak a gazdasági kölcsönös érdekeik , rabszolgaszerző - gyarmatosító tömegmészárlásaiknak köszönhetik gazdagságukat. Most az - az általuk soha be nem tartott- emberi- jogok egyenlőségére hivatkozva manipulálják az 1000 éves ketesztény nemzetállamokat. Ők Európa elpusztítói lesznek ha hagyjuk !!

Ertelmes gondolatok.bar nem vagyok a ju ge,de det ertekelem.💕

VOLNER UR. VEGIG HALLGATTAM MAGYAROK ISTENERE BESZÉDET,MELTOSAGOS MONDANIVALÓ ELŐADÓ KEZSEGET. SOK IJEN POLITIKUS KELLENE AKI ÍGY ÁL MAGYARORSZAG ERDEKEBE IJEN ÖNVÉDELMI BESZÉD FORMALASSAL, KIFEJTI BAL LIBERALIZMUS ESZMEJUKNEK TÖREKVÉSEIT. HA KEL ÉPÍTENI KEL EGY VIRTUÁLIS HÁLÓT AMI MEG VÉDI MAGYARORSZAGOT DIGITALIZÁLT HÁLÓ OZSZE ESKUVES TŐL. TAG ÁLLAMOK LIBERÁLIS TOBSEGE DIGITÁLISAN KAPCSOLÓDNAK EGYMÁSHOZ, ÍGY KOZPONTOSITJAK MAGYAR ELLENES BÍRÁLATOKAT. EZER HAZAI B LIBERÁLIS ELLENZÉK BIRALATAIT IS CÉLTUDATOS SAN ELLEN REAKCIÓ VALTOTA KI UNIÓBA. TOBI TAGÁLLAMOKAT IS MAGUNK KÖRE KEL VONNI HOGY UNIÓ VEZETÉSE KEVÉSBÉ LEGYEN BEFOJASOLHATO KUL TANACSADOKTOL. UNIÓ VEZETŐK ÉS EGYES FRAKCIÓ VEZETŐK TÉNY SZERUEN VEZETÉS ELMÉLETET AT TESTALJAK TESTÜLETEK AKARATARA. ÍGY KIALAKUL EGYES TAGÁLLAMOK ELLENI AKARAT ELLENSZEGULES ELMÉLET. MAGYARORSZAG PÉLDÁT MUTATÓT VILÁG ALLAMAINAK HOGY SPONTÁN KRÍZIS ÁLLAPOTOT MEJ GYORSASÁGGAL LEHET MEG OLDANI, BIZONYÍTOTT ORSZÁG VEZETÉSE HOGY ELSŐKÉNT NEM KEL VISELNI MAZKOT, MÁS ORSZÁGOKBA MEG OLTÁS OKKAL SEHOL NEM TARTANAK. TOB TAG ÁLLAM AKIK UNIÓ VAKCINARA VÁRNAK OT MEG MEG SZORÍTÓ INTEZKEDESEK VANNAK. DE HALLOZASI SZÁM IS NAGY MÉRTÉKBE NÖVEKEDETT. MI TELJESÍTMÉNYŰ ROL UNIÓ SUNYI MÓDON HALGATAG.

A sok röhögő 🐑🤦‍♀️

seggnyaló köcsög

View more comments

A sport nem a szélsőliberális identitáspolitika erőltetésére való! Jobboldali jogvédelmet az őrület ellen!

Itt van a futball EB és teljesült Európa szélsőliberálisainak kívánsága: a sportot elárasztotta a politika. Most vagy az LMBTQ lobbiról kell hallani a sportesemények kapcsán, vagy a BLM mozgalomról, vagy a rasszizmusról. Csupa olyan téma, amelyet a liberálisok számukra kedvezőnek gondolnak, és világméretű kampányokat indítottak annak érdekében, hogy az identitáspolitikájukat meghatározó üzeneteik célt érjenek.

A sport ilyen módon történő kisajátítása nem egy új keletű dolog. Emlékezhetünk a különböző olimpiai bojkottokra, de ami most zajlik, mégis egyedülálló és példátlan. A szélsőliberális nézetrendszer minden fórumon keresztül hegemóniát hirdet szerte a világon, és aki nem hódol be ennek, arra egzisztenciális ellehetetlenítés, megbélyegzés, szellemi és médiaterror vár. Szerencsére Európában sokan vagyunk, akik úgy gondolják, hogy a sportnak a sportteljesítményről kell szólni, nem pedig a szélsőliberális identitáspolitikáról.

Érdemes abba is belegondolni, hogy milyen méretű kihívás éri a jogállamot ezekkel az akciókkal. Vajon normálisnak tekinthető-e, hogy egy sportolót kirúgnak azért, mert egyszerűen más nézeteket vall, mint a klubjának a tulajdonosai? Ha sportoló nem akarja állását veszíteni, egyetlen lehetősége van, végrehajtja a kapott utasítást és térdel. Ilyen módon tehát ez a térdelő akció nem egyéb, mint tisztelgés egy sok ember életéért felelős, erőszakos, anarchista, a történelmet eltörölni próbáló szélsőbaloldali csürhe előtt.

Kettő:ez nem más, mint az egyénnek olyan fokú korlátozása, amely egy fejlett demokráciával egészen egyszerűen nem lenne megengedhető, hiszen a munkáltató nem gyakorolhatta még a kapitalizmus legvadabb és legsötétebb időszakában sem a munkavállaló nézetei fölött a politikai kontrollt. Márpedig itt ez történik. A sport világában jelenleg ugyanaz valósul meg, mint a diktatúrák illegalitásba szoruló sajtótermékeinél, a szamizdatoknál. Önkorlátozás lép életbe, öncenzúrát folytatnak az adott résztvevők, egészen egyszerűen azért, mert felismerték, hogy mik a diktátumok, milyen keretek között kell érvényesülniük.

A jelenlegi helyzet a jobboldali pártok részére egyrészt óriási kihívást, másrészt pedig óriási lehetőséget jelent. Elő a nemzeti oldali jogvédelemmel! Nekünk, jobboldali politikusoknak meg kell állapítanunk azt, hogy a nemzetközi jobboldali politika kihagyott egy óriási ziccert. A jogvédelmet nagyon sok jobboldali párt amolyan liberális területnek tekintette, ezzel a területtel egészen egyszerűen nem foglalkoztak. Amikor azonban a 2010 előtti Jobbikban olyan kiváló jogászok, mint Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás, és még jó néhányan az utca emberének oldalára álltak, és megvédték az embereket a hatalmi önkénnyel szemben, akkor ebből olyan politikai katarzis és olyan politikai eredmény következett, amelyre korábban még soha nem volt példa.

Európa konzervatív erőinek végre fel kell ismerniük a jogvédelemben rejlő lehetőséget, és a mindennapi ember oldalára állniuk a liberális szellemi terrorral szemben!
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Igaza van teljesen, kedves János! Jók ezek a videók! Köszönet!

Teljesen igaz amit mond Volner úr! Ez sajnos így van!

Igaz

Hoppácska talán igazság tények valóság enyi!!!!!!!

Abszolút igaza van

a bozótos akciónál valami kullancs vagy tüske által okozott sebes ülés miatt nem tud reálisan látni .. véleményt formálni..

Számomra a "Volner Párt" (vicces még leírni is) létezése is egy óriási kérdőjel, ez most azonban egy többnyire korrekt összefoglaló...

Én azt mondom hogy ne vigyük bele a politikát a sportba . Szijjártó szerint sem szerencsés összekeverni a sportot a politikával. Magyar Kézilabda Szövetség elnöke: Kocsis Máté Magyar Birkózó Szövetség elnöke: Németh Szilárd Magyar Tenisz Szövetség elnöke: Lázár János Folytassam??

Ez a valóság,és ez az igazság: Tehát a való igazság!

Volner János nemsokára álasztásokat sem tartanak és nem a Fidesz-KDNP és a jobboldal miatt hanem a multinacionális cégek miatt.

Mert a fidesz (azaz a volNER párt) mit csinál a sportal? Kisajátítja.

Volner akkor is egy agyament köpenyegforgató!

Egyetértek.

Hogy a normalitást el kell magyarázni?, nem gondoltam volna.

Miért kell nekem szűrni, szeretném látni a többit is ha lehetséges?

Hülye majom !!

View more comments

Ne tegyék politikusok üzenőfalává a sportot!

A Volner Párt rossz ötletnek tartja, hogy szélsőliberális és újbaloldali politikusok a sportot a saját politikai üzenőfalukként használják.

Mint ismeretes, az utóbbi időkben újbaloldali és szélsőliberális politikusok arra használták fel a sport világát, hogy az LMBTQ vagy éppen a BLM propagandának érvényt szerezzenek.

A Volner Párt álláspontja, hogy a sport maradjon sport és a pályákon semmi keresnivalója az ilyen politikai és ideológiai üzeneteknek. Különösen felháborító, hogy sportolókból kikényszerítik a szélsőliberális propaganda melletti állásfoglalást.

Részletekért tekintse meg Volner János videóját!
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

De ilyen mint Dobrev Klára, Fekete Győr András mutogatja magát magyar mezben. Az idióta Fekete Győr még arra sem figyelt, hogy előtte 3 nappal azt mondta nem szereti a magyar focit.

A győzelemért semmi sem drága .Jönnek a választások.

Valamikor nagy híve voltam - azóta nagyon megváltozott a szeljaras

Tökéletesen igaza van. Ma térdepelnek, holnap milyen kunsztokat mutatnak majd be, a szabadság és a tisztelet nevében, parancsra?

Mennyi szavazatra számítasz???

Miért Volner ur, maga hejesnek tartja hogy pazarolják a stadionokra a pénzt..? És nem is akár hogyan...!

Sokkal "jobban" beszél mint korábban! Igaza van...

Tisztelt Volner János úr! Kiposztolom az oldalamra!✌️ www.facebook.com/Kilencvenperchitvedelem

Igaza van!!!

Egyre szimpatikusab ez a ember

Nem kell nézni... lehet görgetni 😃 😃 😃

Drága jobbikosok miért nem ezt az embert követitek miért jobbikosbol lett komonistát Kérdezem én tisztelettel?

A neoliberális -neomarxista katyvasz a legkeményebb diktatúrát akarják bevezetni az USA -ban és az EU-ban is ,.aztán,- ha lehetséges lesz , majd minden földrészen ,..egy soha nemlátott kegyetlen, központosított rendszert szeretnék kiépíteni ahol a demokráciának még az árnyéka sem maradhat meg! - Ez lesz végül egy újfasiszta hegemónia, katonai fegyelemmel az egész Földön!- Első lépésben lesz a káosz- teremtés ,..aztán a második lépésben jön majd a valóságos borzalom a Világra, a személyi kultusz az egész kontinensen ,- egy fasiszta- diktatúra! A hadsereg,..és a megerősített rendőrség tartja majd fent a rendet és a fegyelmet !--- Ez van a Háttérhatalom obszkur terveikben már több mint 100 éve.- - Hihetetlen? Egyáltalán nem az !. --- Aki ellenáll nekik ,- azt már most, - megpróbálják ledarálni ! Ha összefognának a nemzetállamok talán csak akkor lehet megállítani őket,..- Bár ezzel már szinte lekéstünk !

View more comments

Hétértékelő beszélgetés

A DK és az egyházüldözés. Egyházellenes kampány a pedofil-ellenes törvény kapcsán.

Dugókban fuldoklik a főváros. Karácsony és a közlekedéspolitika.

A stúdióban Gönczöl András és Dr. Jávor Miklós beszélgetnek.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Kicsit olyan ez a Volner párt, mint valami hard fideszes társaság, azzal a különbséggel, hogy bár meggyőződésesek, de sokkal higgadtabbak és kulturáltabbak.

Imádom a Volner pártot !! ✌✌✌

Tisztelt Volner János! Úgy néz ki nem a Volner Párt lesz a ⚖ nyelve. Mondjuk vidéki alapszervezetek híján nem is lehet bekerülni az országgyűlésbe. Ez csak egy pártnak sikerült eddig azt pedig úgy hívták hogy SZDSZ. De annak az összes támogatója a fővárosban volt,gyakorlatilag vidéken senki nem szavazott rá. A Volner párt viszont úgy gondolom máshogy van beágyazódva a társadalomba,ezért jelen struktúrája alapján szerintem nem fogja elérni az 5%-ot,hacsak nem változtat a hátralevő 9 hónapban. Ez pont egy magzatkihordási időnek felel meg. Nehéz szülés lesz...

Volner János! Itt jöhet(ne) szóba a Roncsautó-programjuk. Hogy állnak vele?

Volner János! ⤵ www.facebook.com/levego/photos/a.328391610511735/7506739176010240 A Levegő Munkacsoport a fentebb belinkelt⬆ posztjában azt kérte hogy "aki tud jobb megoldást, mellyel belátható időn belül csökkenthető a légszennyezés és javítható a városi életminőség, írja meg." Én belinkeltem nekik a Volner Párt Roncsautó-programját,merre a következő válaszuk született: "Az elöregedő autóállomány modernebbre cserélése nyilván elemi érdek, de az autócsere támogatása helyett a közösségi közlekedés, és a kerékpáros infrastruktúra fejlesztése kifizetődőbb az egészségünk szempontjából. A közösségi közlekedést mindenhol (!) előnyben kell részesíteni (buszsávok, kötött pálya, közlekedési lámpák hangolása, stb) a gördülő állományt pedig modernizálni kell. Ez telán értelmesebb pénzköltés."

Kicsit baj van ott a fejbenn !

View more comments

Teljes a káosz a fővárosban - Dugódíj bevezetését tervezik Karácsonyék ... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

megeszik azt a pesti népek😂

Ildikó Horváthné Majoros ki kell vidéken próbalni az életet nincs dugó nincs metró bolt is alig buszok is ritkán járnak drágább az élet a jövedelem is sokkal kevesebb a falusi nem panaszkodik annyit valószínűleg azért mert szúnyogból és rovarcsípésből jobban el vagyunk látva.

Megérdemlik nem kell sajnàlkozni.X

Volner János! Itt jöhet(ne) szóba a Roncsautó-programjuk. Hogy állnak vele?

Uram amiről senki nem beszél 21en autós blokád volt sok városban többek között azert is voltak dögök.

Karácsony Geri elintézte a Budapestiek sorsát Úgy kell nekik. Miért szavaztak rá? Legközelebb is megszavazhatják és akkor sokat biciglizhetnek!😀

Erre csak ennyit ! Karácsonyt le kell váltani , Mielőtt tönkreteszi Budapestet...!!!

Tisztelt Volner János! Én úgy látom hogy a Volner Párt a fővárost vette 🎯-ba ott lehet is keresnivalója a ⚖ nyelve pozíciót is figyelembe véve. Viszont a korábbi nagy beharangozás,miszerint vidéken is szeretnének jelen lenni,nem realizálódott. Én legalább is nem látok semmi erre utaló aktivizálódást,tevékenységet.

Kapd be jani te is a sok sületlenséged már veri a biztositékot !! Ha nemcsinálnák akkor meg az lenne a bajod !!

Minek egy beszéd alatt 1000 bólogatás?

Mérmegint hazudik a Tarllosnál idebrecentöls volt dugó a russzmunkájuk véget minden városban van dugó

Ne hazudj fidesznyák bérenc. Más, hogy oldaná meg? A tűrhős pista mit csinált kilenc évig? Most került ilyen elhanyagolt állapotba a Lánchíd? Nem kell a feszültséget kelteni.

Bólogató jános.

Kell a pénz a választási kampányuk finanszírozására, jut is-marad is! Szélhámosság!

Volner úr nem emlékszik hogy Tarlós is azt akarta? Olyan okos tetszik lenni maga megoldaná????

Volner,Volner neked kellene már dugó!

Rohadj meg te vén g...i!

Fél a Magyar nép!!! Mind hazudok 1-től 1-ig!!!! Nincs felétek bizalom.

Igaza van Volner úr! Káosz van Budapesten ! Karácsony választási ajándéka ez a fővárosiaknak !- - embertelen és kukacos erőlködés a főpolgármesteri vezetésben ! --- Hihetetlen őrület ez ! ,..ez már egy neomarxista katyvasz szivárványos dobozba csomagolva !

Volner! Ön megoldaná a problémát, vagy csak úszitás amit művel?

View more comments