A Volner Párt videói

Kattintson a videókra és tekintse meg őket.

A videók sorrendje: időrendben a legfrissebbeket találja a lista tetején.

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Támadásban a baloldal nemzetközi hálózata – Információs hadviselés zajlik Magyarország ellen

A magyarországi balliberális oldal prominens politikusai már számtalanszor kinyilvánították: a nyugati nagyhatalmak szándéka és érdeke, hogy Magyarországon újra balliberális kormány alakuljon. (Azt persze már nem teszik hozzá, hogy egy balliberális kormány regnálása nem jelentene mást, mint a lehető legszolgaibb alárendelődést a nyugati nagytőkének, valamint a nyugati szélsőliberális és újbaloldali politikai köröknek. Pont úgy, ahogyan az MSZP-SZDSZ kormányok alatt sajnos tapasztalhattuk.

Ennek elérése érdekében mindent megtesznek. Most éppen a "Pegasus" elnevezésű kémszoftver a nyári slágertéma balliberáliséknál. Megy a szokásos „liberális világszellem által beragyogott műrettegés”, hogy jaj, itt diktatúra van, baloldali politikusokat és újságírókat figyeltet meg a kormány.

Ez a téma azért számos – enyhén szólva furcsaságot – vet fel:
1. Először is érdekes módon az oknyomozóknak nevezett baloldali újságírók sokkal fontosabbnak tartják azt közölni, hogy a nemzetközi térben teljesen ismeretlen újságírókat hallgattak állítólag le, de olyan „apró és elhanyagolható” tényekről megfeledkeznek, hogy állítólag ugyanez a francia elnökkel is megtörtént, aki Európa második legerősebb hatalmát vezeti.
2. Arról sem ejtenek egy szót sem, hogy egy minden bizonnyal professzionálisan működő kémszoftver miként hagy nyomot a telefonon? Kik és mi alapján, milyen bizonyítékokból következtettek erre?
3. Az állítólagos lehallgatás tényének megtörténtét milyen adatbiztonsági szakértők milyen módszertan által igazolták?
4.Kérdés az is, hogy az állítólagosan megfigyelt politikusok és újságírók listája mi alapján állt össze? Hogyan és milyen módszertan alapján, kik bizonyosodtak meg róla, hogy ezek a lehallgatások minden kétséget kizáróan megtörténtek?
5.Az igazság kiderítéséhez a Volner Párt is próbál hozzájárulni. Levelet intéztünk az ügyet elsők között megszellőztető The Guardian nevű újsághoz, melyben kérvényezzük, hogy saját, adatvédelmi és informatikai szakértőnk is betekintést kaphasson abba a módszertanba és a rendelkezésre álló bizonyítékokba, melyre állításaikat alapozzák. Válaszukra továbbra is várunk!
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Ellenzéki párt, és közben meg a Fidesz seggét nyalja...

Volner János kormányszóvivő! Nonszensz,amit ellenzéki képviselőként művel! Ezen poszton, röviden a kormánykritikus szerepet kellene betölteni, ilyet még öntől nem olvastam!!! Helyette megy a NER szerecsenmosdatása.... Van ettől lejjebb??? Nem lenne tisztességesebb átigazolni valamelyik kormánypártba?

Ez egy szakmailag felkészült nagyon jó elemzés További sikereket kívánok a munkásságához

A két médiamunkás inkább azon aggódjon hogy kiderül, miért is hallgatták le őket. Miket és kikkel, milyen kétes szervezetekkel csevegtek, milyen kockázatot jelentő oldalakat látogattak. Ja, és azon is, hogy az izraeli cég feljelentésében ne szerepeljen a nevük.

Ez már gyerekkorában sem volt teljesen értelmes

Normálatlan vezetővel!🤣

Te már sajat magadat is többször elaarultad. Örülök hogy most a fidesz a soros

Nem hiszem, hogy egy arulonak sok kovetoje lenne.

Gennyes bozôtdugó!!

Nagyon be akkar vagodni a fideszbe, valahova alkalmazkodni kell hogy ne kelljen elmeni becsületes úton dolgozni abból nem lehet dorbezolni csajozni. a bokorban légy otott csinálni. 😀

Undorító egy ember, egy hónap múlva képes más érdekeit képviselni, egy szava sem igaz, ilyen embereknek, nincs helye tovább a politikában.. 😎

Baloldal továbbra is hazudik!!!

Na vérgre egy okos gondolkodású ember az ellenzékbol

szégyen ember

Te mi a faszért nem lépsz már be a fideszbe????

Egyszerűen csak ki nem szarja le a baloldali ellenzéket amikor összesen vannak kb. 100an?

Hát János, nyalod ám az Orbán retek hátsóját ezerrel.

Ez a pasi nagyon ciki 😔

Hajrá Volner úr !!

Veled vagyunk Jani!

Te mikor zakkantál meg agyilag ennyire?

Jó hallani logikailag összerakott hasznos gondolatait !

Köpönyegforgató sz.r

View more comments

Dr. Jávor Miklós gondolatai az úgynevezett "európaiságról"

A rövid előadás még 2020 decemberében hangzott el. Úgy gondoljuk, hogy e gondolatébresztő eszmefuttatás most, a "BLM" és "LMBTQ" őrület árnyékában minden eddiginél aktuálisabb.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Egy biztos, hogy nem az az európaiság, amit Cseh Katalin és barátnői állítanak.

Az elmúlt 20 év legreménykeltőbb fejleményének tekintjük az európai politikában azt, hogy jobboldali pártok közös nyilatkozatot tettek Európa jövőjéről.

Nagyon fontosnak tartjuk egy a kiállást, mert meggyőződésünk, hogy a liberális útra lépett nyugat-európai államok megpróbálják Magyarországra és más kelet-európai országokra is rákényszeríteni a saját akaratukat. azt, hogy mi is álljunk át a liberális modellre, azaz térjünk át a tömeges migrációra, a homoszexuális szevezetek támogatására.

Nemet kell mondani a baloldali, szélsőliberális politikusok által vezetett lázálomra, melynek megfékezése csak közösen sikerülhet.

Részletekért tekintse meg sajtótájékoztatónkat.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Kedves Volner János! Engedje meg, hogy a kommunikációját nagyon jónak minősítsem! Rendkívül fontos a mostani európai gőzfelhőben az Ön hangja! Nagyon örülök a minden fontos részletében jól megfontolt és igen hatásos kommunikációnak. Ön százszor alkalmasabb bármely jobboldali pártvezetőnél a nemzetünk valódi információkkal történő pontos tájékoztatására. Hasonlóan, vagy talán egy fokkal (1°)pontosabban fogalmaz, mint Orbán úr. Követni fogom és szavazok Önre!

Kommunikáció szintjén igen hatásos minden megnyilvánulása - reméljük a jövőben NEMZETÜNK javára fog politizálni és sikereket elérni....

El tudnám képzelni főpolgármesternek!

Vègre egy èrtèkes ember! Jó hallgatni!

Azt ne engedje egyik jobboldali párt sem

Volner János Idézet következik: "Aki idióta, az idióta. Hagyjuk ott őket, a szakadék túloldalán! Viszont védjük a még védhetőt! Magyarországot, a Kárpát-medencét, Közép-Európát. Talán(?) itt még többsége van a normalitásnak. Itt még VAN REMÉNY!” A Volner Párt is ezt tűzte zászlajára!✌️ mindenszo.hu/hoppa-nemet-balazs-valaszolt-bayer-zsoltnak/?fbclid=IwAR0YqEL-czTk7Z74D94AtVCo37wkVL...

Volt ez mår minden szinû hiteltelen vagy jani mibôl fpgsz ėlni van szakmåd ? Ha nemszerepelsz mi vagy??

A jobboldali pártok összefogása elkerülhetetlen és fontos! ---

View more comments

„Nyugat-Európa jelenleg nagyon rossz irányba megy és a kelet-európai országok jogfosztására készül. Olyan mondatokat mondanak a nyugat-európai politikusok, amik a magyar pedofilellenes törvényben egyáltlán nincs benne. Mi nem szeretnénk Magyarországon megfosztani a szülőket attól a jogtól, hogy úgy neveljék a gyermekeiket, ahogyan szeretnék.”

Részletekért tekintse meg sajtótájékoztatónkat.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Jó lenne óvónők és iskolai pedagógusok véleményét hallani itt. Sztem a helyzet pofon egyszerű. Ha az oktatási intézményben bármilyen atrocitást tapasztalnak a diákok részéről, a nevelőknek helyteleníteni, ill. megtiltani kell azt. Ha hatástalan be lehet hívni a szülőket együttműködés kérése céljából. Ha ez sem megy, akkor ki lehet rúgni a gyereket. De hogy a gyerekeknek eleve bemutatni azt, amivel legöbben nem is találkoznak életük során, az abszurd. Érzékenyítésre gyönyörű mesék és ifjúsági irodalom van, amelyek egyöntetű emberségre tanítanak. Szorgalmazzák az ehhez visszatérést a mobilozás helyett.....

Te lenni álszent próféta!🤣🤣🤣

A parlamentben a helyetek 2022-ben is.

Idiota!!!

Menjél te a bokorba.

Levente Zabos

OV szekerét toljátok. És 2018 ba téged agitáltalak hogy mit kell tenni hogy győzelemlegyen. Akkor csodálkoztam, hogy nem voltatok vevők. Már akkor OV szekerét toltad

Te idiota te ülsz 🤮🤣🤮🤣🤮forditva a biciglin.

Tele abnormális kezdeményezésekkel az egész világ. Amióta világ a világ és emberek lakják a bolygót, csak is a hetero szexuális párkapcsolat tudta fenntartani az emberiség szaporodását. Aki nem heteroszexuális az genetikailag selejt ebben a tekintetben. Más egyéb vonatkozásban bárkinél lehet hasznosabb tagja a társadalomnak. Normál esetben két nő illetve két férfi nem tud nemzeni. De még két nőnél is ahhoz,hogy legyen gyermek férfi ivarsejtre van szükség. Persze a mai tudomány állása szerint mesterséges úton leszbikus nő megtermékenyíthető. Csakhogy ez bő fél évszázaddal ezelőtt nem volt lehetséges. Tehát az eredeti alap felállás bárkinek is sértő ez, a férfi-nő párkapcsolat. Csak ők tudják együtt mindkét mintát biztosítani a gyermek egészséges fejlődéséhez. Ezek a genetikailag ferdehajlamú emberek ne akarják a világot saját javukra megváltoztatni , ne menjenek szembe az ősidők óta fennálló elfogadott szabályokkal. Felfoghatatlan ami történik manapság. Egy biztos, a gyermek szent és sérthetetlen, az egészséges fejlődéséhez szükséges ingereket csak heteroszexuális párkapcsolatban élő szülőktől kapja meg.

Nyugaton ahogy egyre jobban teret nyer az iszlám, meg fog változni ez a homoszexuális tendencia. Próbáljanak majd egy muzulmán iskolába homár érzékenyítést bevinni 😁vagy egy mecsetet este szivárvány színeivel megvilágítani. Pikk-pakk kilehetne robbantani egy polgárháborút. Csak ennyi kellene hozzá este odavinni nagyteljesítményű aksislámpákat és megvilágítani. Egy időben több mecsetnél megcsinálni pl. Brüsszelben, Amszterdamban vagy Dortmundban. Olyan zavargások lennének nem tudnák kezelni.

View more comments

Nyári szünet előtti utolsó hétértékelő beszélgetés

Most néhány hétre nyári szabadságra megy a hétértékelő.
A záró epizódban (természetesen a teljesség igénye nélkül) igyekeztünk összefoglalni, mik voltak az elmúlt fél év legfontosabb témái.

Mindenkinek tartalmas, szép nyarat és jó egészséget kívánunk! Vigyázzunk egymásra! Hamarosan újra jelentkezünk!

Gönczöl András és Dr. Jávor Miklós
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Az M1 Ma este műsorának vendége voltam ... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Ha ilyen politikusokból állna az ellenzék, akkor nem kellene félteni Magyarország jövőjét, ha esetleg a Fidesz elveszti a választást!

Magyar model egyenlo,hogyan kell lopni!

Pedig olyan rendes ember volt 😄,errefel köztévé.Mostmàr tuti tényleg bérenc.

Tisztelt Volner János úr! A Volner Párt-nak ideje lenne a következőket is megfogadni:⤵ www.facebook.com/szentesizoldi/photos/a.226498081318315/860093464625437

Ott a helyed!

Bolonvagy volner!

Állj fejre és szard össze magad.

Az egyetlen, aki a Jobbikot képviseli, már ha létezne még a párt.

🇭🇺🇭🇺👌👌

Ez a két szinü genya pénzért az anyját is eladná

"Az LMBTQ propaganda nem a homoszexuálisok érdekében harcol, hanem olyan ideologiát hirdet, ami természetellenesnek mutatja a heteroszexualitást és jelentősen visszaveti az utódnemzést, így a társadalom kicserélődését segíti elő, nem mellékesen lehetetlenné teszi a nyugdíjrendszer fenntartását és támogatja az iszlám bevándorlást. Ez teljesen másról szól, mint ami a valós probléma. Nyugaton fel sem merül például a nyugdíjrendszer ilyetén csődjének veszélye és hasonlók!"

View more comments

A magyar szuverenitás védelme nemzeti minimum! – Ne akarják szélsőliberális nyugati politikusok a saját mintájukra átalakítani megszokott életünket!

Az Egyesült Államok és Nyugat-Európa újmarxista és szélsőliberális politikusai megpróbálják Magyarországot rákényszeríteni arra, hogy társadalmunkat az ő világuk mintájára alakítsuk át. Ez a magyar társadalom döntő többségének ellenállásába ütközik. A magyar ember nem akar "LMBTQ" propagandistákat az óvodákba és az iskolákba, nem akar illegális bevándorlást és párhuzamos társadalmakat és nem akar térdelni a "BLM"-nek nevezett erőszakos anarchista mozgalom előtt.

Ettől mi még nem vagyunk kirekesztők vagy szélsőségesek, hiszen semmi mást nem akarunk, mint élni a megszokott életünket. Ezért nem kérünk mást a saját beteges identitáspolitikájukat erőszakosan érvényesíteni kívánó nyugati szélsőliberálisoktól, mint azt, hogy hagyjanak minket békén. Ha ők Németországot, Hollandiát, Svédországot stb. ilyen minta szerint kívánják átalakítani, tegyék. Lelkük rajta. De mi nem kérünk belőle. Magyarként akarunk európaiak lenni. Európa és az európaiság pedig nem egyenlő a szélsőséges baloldali politikusok beteges világával.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Egy nagyon normális ember! Politikusból meg ritka! Nem vagyok jobbikos! de korrekt, amit eddig hallottam Tőle! Elvhű legalább!

Azt észrevettem, hogy Volner János bármit kitesz az oldalára, akkor rendre röhögő fejek megjelennek. Ezek fizetésért teszik ezt, vagy szimplán önbutaságból. Volner úr olyan témákat vesz elő, amiről az M1-en és a többi kereskedelmi adókon sose fogunk hallani. Gondolatokat ébreszt, szerintem ezzel semmi baj. Szerencsére a röhögőfejeket lehet látni, így legalább tudjuk kikben nem lehet gondolatokat ébreszteni, mert nekik az fáj. Fájdalomból meg csak röhögésre van erejük.

Ha ilyen politikusokból állna az ellenzék, akkor nem kellene félteni Magyarország jövőjét, ha esetleg a Fidesz elveszti a választást!

nem megszabni csak betartatni az eu normákat

Minden szavával egyet értek.....ha valaki Fidesz fóbiás akkor ide tiszta lelkiismerettel szavazhat....mennyivel tisztább és érthetőbb mindt a moslek koalíció....

Az átálló mindenit, fidesz szócső. Történelem óra? A náculásért, a gyűlölködésért mit kaptunk? Ha jól tudom, nem dicsértek meg érte.

Ez a Ember egye jobb és jobb elgondolkodtato

NY-Eu vezetői egy neomarxista katyvasz ideológiát akarnak érvényre juttatni az Unióban ,..egy neoliberális és diktatórikus ,.. keményen központosított rendszert, ,ahol a szubszidiaritás elve már egyáltalán nem fog érvényesül! A néphatalmi , / demokratikus/ elveket lassan felszámolják és le is zárják ! ..

Hát ez nooormáális?

Volner János! Tiszta és Igaz beszéd!✌️

A fb nekem nem engedi osztani, aki egyetért ha kérhetem ossza!

Majd a nekik örökbe adott gyereket viszik ilyen példát látni. Az ellenzék már abbahagyhatná, megszerezte a szavazatukat (kb 2%). Ők meg éljék az életüket magamutogatás nélkül...https://www.origo.hu/nagyvilag/20210630-orban-viktor-matteo-salvini-ferenc-papa-kepek-lmbtq-tuntetes.html?fbclid=IwAR2PNOnNch98GmDrAI1rCtUh9DwMPzflQDYNa5mwE8cYYpF89YwIIH6SUns

Az EU " nyugati tagjai " jelenleg tökéletesen másolják 150-400 éves gyarmatosító politikájukat , amit most nem katonai-erőszakkal , hanem körmönfont ideológiai nyomással , az emberi-értékek 10000 éve fenálló különbözőségének összemosására akarnak felhasználni. Ők nem történelmi nemzetállamok . Fingjuk sincs a patriótizmusról. Kelták, britek, germánok, vikingek utódaiból keveredett - előbb egymást gyilkolva , majd helyszűke miatt multikulti szövetségekbe tömörült - államokat hoztak létre. Németország 150 éve, Anglia 400 éve, Hollandia-Belgium 200 éve. Addig is csak a gazdasági kölcsönös érdekeik , rabszolgaszerző - gyarmatosító tömegmészárlásaiknak köszönhetik gazdagságukat. Most az - az általuk soha be nem tartott- emberi- jogok egyenlőségére hivatkozva manipulálják az 1000 éves ketesztény nemzetállamokat. Ők Európa elpusztítói lesznek ha hagyjuk !!

VOLNER UR. VEGIG HALLGATTAM MAGYAROK ISTENERE BESZÉDET,MELTOSAGOS MONDANIVALÓ ELŐADÓ KEZSEGET. SOK IJEN POLITIKUS KELLENE AKI ÍGY ÁL MAGYARORSZAG ERDEKEBE IJEN ÖNVÉDELMI BESZÉD FORMALASSAL, KIFEJTI BAL LIBERALIZMUS ESZMEJUKNEK TÖREKVÉSEIT. HA KEL ÉPÍTENI KEL EGY VIRTUÁLIS HÁLÓT AMI MEG VÉDI MAGYARORSZAGOT DIGITALIZÁLT HÁLÓ OZSZE ESKUVES TŐL. TAG ÁLLAMOK LIBERÁLIS TOBSEGE DIGITÁLISAN KAPCSOLÓDNAK EGYMÁSHOZ, ÍGY KOZPONTOSITJAK MAGYAR ELLENES BÍRÁLATOKAT. EZER HAZAI B LIBERÁLIS ELLENZÉK BIRALATAIT IS CÉLTUDATOS SAN ELLEN REAKCIÓ VALTOTA KI UNIÓBA. TOBI TAGÁLLAMOKAT IS MAGUNK KÖRE KEL VONNI HOGY UNIÓ VEZETÉSE KEVÉSBÉ LEGYEN BEFOJASOLHATO KUL TANACSADOKTOL. UNIÓ VEZETŐK ÉS EGYES FRAKCIÓ VEZETŐK TÉNY SZERUEN VEZETÉS ELMÉLETET AT TESTALJAK TESTÜLETEK AKARATARA. ÍGY KIALAKUL EGYES TAGÁLLAMOK ELLENI AKARAT ELLENSZEGULES ELMÉLET. MAGYARORSZAG PÉLDÁT MUTATÓT VILÁG ALLAMAINAK HOGY SPONTÁN KRÍZIS ÁLLAPOTOT MEJ GYORSASÁGGAL LEHET MEG OLDANI, BIZONYÍTOTT ORSZÁG VEZETÉSE HOGY ELSŐKÉNT NEM KEL VISELNI MAZKOT, MÁS ORSZÁGOKBA MEG OLTÁS OKKAL SEHOL NEM TARTANAK. TOB TAG ÁLLAM AKIK UNIÓ VAKCINARA VÁRNAK OT MEG MEG SZORÍTÓ INTEZKEDESEK VANNAK. DE HALLOZASI SZÁM IS NAGY MÉRTÉKBE NÖVEKEDETT. MI TELJESÍTMÉNYŰ ROL UNIÓ SUNYI MÓDON HALGATAG.

Nagyon jól megfogalmazta. Tényleg normális párt.

A sok röhögő 🐑🤦‍♀️

seggnyaló köcsög

View more comments

A sport nem a szélsőliberális identitáspolitika erőltetésére való! Jobboldali jogvédelmet az őrület ellen!

Itt van a futball EB és teljesült Európa szélsőliberálisainak kívánsága: a sportot elárasztotta a politika. Most vagy az LMBTQ lobbiról kell hallani a sportesemények kapcsán, vagy a BLM mozgalomról, vagy a rasszizmusról. Csupa olyan téma, amelyet a liberálisok számukra kedvezőnek gondolnak, és világméretű kampányokat indítottak annak érdekében, hogy az identitáspolitikájukat meghatározó üzeneteik célt érjenek.

A sport ilyen módon történő kisajátítása nem egy új keletű dolog. Emlékezhetünk a különböző olimpiai bojkottokra, de ami most zajlik, mégis egyedülálló és példátlan. A szélsőliberális nézetrendszer minden fórumon keresztül hegemóniát hirdet szerte a világon, és aki nem hódol be ennek, arra egzisztenciális ellehetetlenítés, megbélyegzés, szellemi és médiaterror vár. Szerencsére Európában sokan vagyunk, akik úgy gondolják, hogy a sportnak a sportteljesítményről kell szólni, nem pedig a szélsőliberális identitáspolitikáról.

Érdemes abba is belegondolni, hogy milyen méretű kihívás éri a jogállamot ezekkel az akciókkal. Vajon normálisnak tekinthető-e, hogy egy sportolót kirúgnak azért, mert egyszerűen más nézeteket vall, mint a klubjának a tulajdonosai? Ha sportoló nem akarja állását veszíteni, egyetlen lehetősége van, végrehajtja a kapott utasítást és térdel. Ilyen módon tehát ez a térdelő akció nem egyéb, mint tisztelgés egy sok ember életéért felelős, erőszakos, anarchista, a történelmet eltörölni próbáló szélsőbaloldali csürhe előtt.

Kettő:ez nem más, mint az egyénnek olyan fokú korlátozása, amely egy fejlett demokráciával egészen egyszerűen nem lenne megengedhető, hiszen a munkáltató nem gyakorolhatta még a kapitalizmus legvadabb és legsötétebb időszakában sem a munkavállaló nézetei fölött a politikai kontrollt. Márpedig itt ez történik. A sport világában jelenleg ugyanaz valósul meg, mint a diktatúrák illegalitásba szoruló sajtótermékeinél, a szamizdatoknál. Önkorlátozás lép életbe, öncenzúrát folytatnak az adott résztvevők, egészen egyszerűen azért, mert felismerték, hogy mik a diktátumok, milyen keretek között kell érvényesülniük.

A jelenlegi helyzet a jobboldali pártok részére egyrészt óriási kihívást, másrészt pedig óriási lehetőséget jelent. Elő a nemzeti oldali jogvédelemmel! Nekünk, jobboldali politikusoknak meg kell állapítanunk azt, hogy a nemzetközi jobboldali politika kihagyott egy óriási ziccert. A jogvédelmet nagyon sok jobboldali párt amolyan liberális területnek tekintette, ezzel a területtel egészen egyszerűen nem foglalkoztak. Amikor azonban a 2010 előtti Jobbikban olyan kiváló jogászok, mint Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás, és még jó néhányan az utca emberének oldalára álltak, és megvédték az embereket a hatalmi önkénnyel szemben, akkor ebből olyan politikai katarzis és olyan politikai eredmény következett, amelyre korábban még soha nem volt példa.

Európa konzervatív erőinek végre fel kell ismerniük a jogvédelemben rejlő lehetőséget, és a mindennapi ember oldalára állniuk a liberális szellemi terrorral szemben!
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Igaza van teljesen, kedves János! Jók ezek a videók! Köszönet!

Teljesen igaz amit mond Volner úr! Ez sajnos így van!

Igaz

Hoppácska talán igazság tények valóság enyi!!!!!!!

Abszolút igaza van

a bozótos akciónál valami kullancs vagy tüske által okozott sebes ülés miatt nem tud reálisan látni .. véleményt formálni..

Számomra a "Volner Párt" (vicces még leírni is) létezése is egy óriási kérdőjel, ez most azonban egy többnyire korrekt összefoglaló...

Én azt mondom hogy ne vigyük bele a politikát a sportba . Szijjártó szerint sem szerencsés összekeverni a sportot a politikával. Magyar Kézilabda Szövetség elnöke: Kocsis Máté Magyar Birkózó Szövetség elnöke: Németh Szilárd Magyar Tenisz Szövetség elnöke: Lázár János Folytassam??

Ez a valóság,és ez az igazság: Tehát a való igazság!

Volner János nemsokára álasztásokat sem tartanak és nem a Fidesz-KDNP és a jobboldal miatt hanem a multinacionális cégek miatt.

Mert a fidesz (azaz a volNER párt) mit csinál a sportal? Kisajátítja.

Volner akkor is egy agyament köpenyegforgató!

Egyetértek.

Hogy a normalitást el kell magyarázni?, nem gondoltam volna.

Miért kell nekem szűrni, szeretném látni a többit is ha lehetséges?

Hülye majom !!

View more comments

Ne tegyék politikusok üzenőfalává a sportot!

A Volner Párt rossz ötletnek tartja, hogy szélsőliberális és újbaloldali politikusok a sportot a saját politikai üzenőfalukként használják.

Mint ismeretes, az utóbbi időkben újbaloldali és szélsőliberális politikusok arra használták fel a sport világát, hogy az LMBTQ vagy éppen a BLM propagandának érvényt szerezzenek.

A Volner Párt álláspontja, hogy a sport maradjon sport és a pályákon semmi keresnivalója az ilyen politikai és ideológiai üzeneteknek. Különösen felháborító, hogy sportolókból kikényszerítik a szélsőliberális propaganda melletti állásfoglalást.

Részletekért tekintse meg Volner János videóját!
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

De ilyen mint Dobrev Klára, Fekete Győr András mutogatja magát magyar mezben. Az idióta Fekete Győr még arra sem figyelt, hogy előtte 3 nappal azt mondta nem szereti a magyar focit.

A győzelemért semmi sem drága .Jönnek a választások.

Valamikor nagy híve voltam - azóta nagyon megváltozott a szeljaras

Tökéletesen igaza van. Ma térdepelnek, holnap milyen kunsztokat mutatnak majd be, a szabadság és a tisztelet nevében, parancsra?

Mennyi szavazatra számítasz???

Miért Volner ur, maga hejesnek tartja hogy pazarolják a stadionokra a pénzt..? És nem is akár hogyan...!

Sokkal "jobban" beszél mint korábban! Igaza van...

Tisztelt Volner János úr! Kiposztolom az oldalamra!✌️ www.facebook.com/Kilencvenperchitvedelem

Igaza van!!!

Egyre szimpatikusab ez a ember

Nem kell nézni... lehet görgetni 😃 😃 😃

Drága jobbikosok miért nem ezt az embert követitek miért jobbikosbol lett komonistát Kérdezem én tisztelettel?

A neoliberális -neomarxista katyvasz a legkeményebb diktatúrát akarják bevezetni az USA -ban és az EU-ban is ,.aztán,- ha lehetséges lesz , majd minden földrészen ,..egy soha nemlátott kegyetlen, központosított rendszert szeretnék kiépíteni ahol a demokráciának még az árnyéka sem maradhat meg! - Ez lesz végül egy újfasiszta hegemónia, katonai fegyelemmel az egész Földön!- Első lépésben lesz a káosz- teremtés ,..aztán a második lépésben jön majd a valóságos borzalom a Világra, a személyi kultusz az egész kontinensen ,- egy fasiszta- diktatúra! A hadsereg,..és a megerősített rendőrség tartja majd fent a rendet és a fegyelmet !--- Ez van a Háttérhatalom obszkur terveikben már több mint 100 éve.- - Hihetetlen? Egyáltalán nem az !. --- Aki ellenáll nekik ,- azt már most, - megpróbálják ledarálni ! Ha összefognának a nemzetállamok talán csak akkor lehet megállítani őket,..- Bár ezzel már szinte lekéstünk !

View more comments

Hétértékelő beszélgetés

A DK és az egyházüldözés. Egyházellenes kampány a pedofil-ellenes törvény kapcsán.

Dugókban fuldoklik a főváros. Karácsony és a közlekedéspolitika.

A stúdióban Gönczöl András és Dr. Jávor Miklós beszélgetnek.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Kicsit olyan ez a Volner párt, mint valami hard fideszes társaság, azzal a különbséggel, hogy bár meggyőződésesek, de sokkal higgadtabbak és kulturáltabbak.

Imádom a Volner pártot !! ✌✌✌

Tisztelt Volner János! Úgy néz ki nem a Volner Párt lesz a ⚖ nyelve. Mondjuk vidéki alapszervezetek híján nem is lehet bekerülni az országgyűlésbe. Ez csak egy pártnak sikerült eddig azt pedig úgy hívták hogy SZDSZ. De annak az összes támogatója a fővárosban volt,gyakorlatilag vidéken senki nem szavazott rá. A Volner párt viszont úgy gondolom máshogy van beágyazódva a társadalomba,ezért jelen struktúrája alapján szerintem nem fogja elérni az 5%-ot,hacsak nem változtat a hátralevő 9 hónapban. Ez pont egy magzatkihordási időnek felel meg. Nehéz szülés lesz...

Volner János! Itt jöhet(ne) szóba a Roncsautó-programjuk. Hogy állnak vele?

Volner János! ⤵ www.facebook.com/levego/photos/a.328391610511735/7506739176010240 A Levegő Munkacsoport a fentebb belinkelt⬆ posztjában azt kérte hogy "aki tud jobb megoldást, mellyel belátható időn belül csökkenthető a légszennyezés és javítható a városi életminőség, írja meg." Én belinkeltem nekik a Volner Párt Roncsautó-programját,merre a következő válaszuk született: "Az elöregedő autóállomány modernebbre cserélése nyilván elemi érdek, de az autócsere támogatása helyett a közösségi közlekedés, és a kerékpáros infrastruktúra fejlesztése kifizetődőbb az egészségünk szempontjából. A közösségi közlekedést mindenhol (!) előnyben kell részesíteni (buszsávok, kötött pálya, közlekedési lámpák hangolása, stb) a gördülő állományt pedig modernizálni kell. Ez telán értelmesebb pénzköltés."

Kicsit baj van ott a fejbenn !

View more comments

Teljes a káosz a fővárosban - Dugódíj bevezetését tervezik Karácsonyék ... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

megeszik azt a pesti népek😂

Ildikó Horváthné Majoros ki kell vidéken próbalni az életet nincs dugó nincs metró bolt is alig buszok is ritkán járnak drágább az élet a jövedelem is sokkal kevesebb a falusi nem panaszkodik annyit valószínűleg azért mert szúnyogból és rovarcsípésből jobban el vagyunk látva.

Megérdemlik nem kell sajnàlkozni.X

Volner János! Itt jöhet(ne) szóba a Roncsautó-programjuk. Hogy állnak vele?

Uram amiről senki nem beszél 21en autós blokád volt sok városban többek között azert is voltak dögök.

Karácsony Geri elintézte a Budapestiek sorsát Úgy kell nekik. Miért szavaztak rá? Legközelebb is megszavazhatják és akkor sokat biciglizhetnek!😀

Erre csak ennyit ! Karácsonyt le kell váltani , Mielőtt tönkreteszi Budapestet...!!!

Tisztelt Volner János! Én úgy látom hogy a Volner Párt a fővárost vette 🎯-ba ott lehet is keresnivalója a ⚖ nyelve pozíciót is figyelembe véve. Viszont a korábbi nagy beharangozás,miszerint vidéken is szeretnének jelen lenni,nem realizálódott. Én legalább is nem látok semmi erre utaló aktivizálódást,tevékenységet.

Kapd be jani te is a sok sületlenséged már veri a biztositékot !! Ha nemcsinálnák akkor meg az lenne a bajod !!

Minek egy beszéd alatt 1000 bólogatás?

Mérmegint hazudik a Tarllosnál idebrecentöls volt dugó a russzmunkájuk véget minden városban van dugó

Ne hazudj fidesznyák bérenc. Más, hogy oldaná meg? A tűrhős pista mit csinált kilenc évig? Most került ilyen elhanyagolt állapotba a Lánchíd? Nem kell a feszültséget kelteni.

Bólogató jános.

Kell a pénz a választási kampányuk finanszírozására, jut is-marad is! Szélhámosság!

Volner úr nem emlékszik hogy Tarlós is azt akarta? Olyan okos tetszik lenni maga megoldaná????

Volner,Volner neked kellene már dugó!

Fél a Magyar nép!!! Mind hazudok 1-től 1-ig!!!! Nincs felétek bizalom.

Igaza van Volner úr! Káosz van Budapesten ! Karácsony választási ajándéka ez a fővárosiaknak !- - embertelen és kukacos erőlködés a főpolgármesteri vezetésben ! --- Hihetetlen őrület ez ! ,..ez már egy neomarxista katyvasz szivárványos dobozba csomagolva !

Volner! Ön megoldaná a problémát, vagy csak úszitás amit művel?

View more comments

Fejezze be a DK az egyházüldözést!

Kollektív bűnösséget alkalmazó gyalázkodások, a legsötétebb kommunista időket idéző hazug egyházellenes propaganda a Demokratikus Koalíció részéről.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Jól mondód 😁

Kedves Miklós Jávor! Én mint római katolikus hívő és "gyakorló" vallású ember nem teljesen értek egyet. Igenis a gyónási titkot részben fel kell oldani. De csak és kizárólag bűnesetekben a nyomozati szervek kérésére. Azért gondoljuk már végig ha ne adj Isten egy gyilkos meggyónta egy papnak a gyilkossággal kapcsolatos bűnét és ez olyan információkat is tartalmazhat,amelyekkel a nyomozati szervek a nyomára tudnának bukkanni a feltételezett tettesnek/tetteseknek,és így el tudnák kapni és büntetés alá vonni,akkor érdemes e részben feloldani a gyónási titkot? Ha megkérdeznéd egy sértett vagy sértett hozzátartozóját hogy mit gondol erről politikától függetlenül,csupán emberi felfogásban,akkor biztos vagyok benne hogy normális ember ezt így gondolja és támogatni fogja. Én mindig az arany középutat keresem,ennek a felfogásnak a híve vagyok és maradok míg élek. Összességében tehát elutasítom a DK javaslatát,ellenben kivételes esetben igenis feloldanám azt! Ezt a mindenkori kormányoknak alkotmányban is rögzíteném!

Kedves János! Látszik,hogy nem sokat találkozik azokkal a szegény "üldözöttekkel"".Ha találkozna velük,lehet, hogy egészen más véleményen volna!!!

De nagy keresztenyek lettetek hirtelen.🤨🤨🤨🤨🤨

Nagyon is jól emlékszünk a súlyos szankciókra,hogy mi is történik azzal aki a közösbe nyúl,így,hát Ön,ne vizionáljon "súlyos szankciókról"!

A fidesz-VolNER hagyja abba a Pápa őszentsége aljas támadását!

Talán nem tud szaladni?

Lassan mondom, hogy Volner is értse: Nem az egyházat "üldözi" a DK, hanem a pedofil papokat! De úgy tűnik, a kormánynak és Jánosnak mégsem fontosak annyira a gyermekek 😔

View more comments

Volner János a Pesti Tv műsorában

Dobrev Klára és a baloldali összefogás populista ígéretei.

A DK bedarálja a Momentumot.

A Jobbikot lincselik a baloldali összefogás szavazói, mert megszavazták a pedofilellenes törvényt. Vezeklésként irány a Pride?
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

milliárdos honnan tudná mennyi jut hónap végén a kisnyugdijasnak ?

Téged ki darált be te senkiházi áruló?Ki miatt ülsz még a parlamentbe?Néked már a Mi Hazánk mozgalom sem volt jó!Ez kell neked alakítani egy pártot,felvenni a több millió forintot és lubickolni mint hal a vízben,minden következmény nélkül!Süljön ki a szemed,te gyalázatos spicli,köpönyeg forgató!

Ez nem csak egy milliárdra vonatkozik!

Igazi áruló lett. Seggnyalo!

Sexális meg katalikus....?

Prosti tv - ? Pont oda való.

A Pesti tv be már az árulok is bemehetnek Volner János? Áruló vagy a Fidesz csicskása

View more comments

Hétértékelő beszélgetés

Hisztizik és tiltakozik az LMBTQ lobbi.

Putyin-Biden találkozó. Mire jutottak és mi várható?

A stúdióban Gönczöl András és Dr. Jávor Miklós beszélgetnek
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Kiváló érvelés Miklós!!

Volner János! Mikor a gyermek gyermek volt...⤵ www.facebook.com/199824870047579/videos/449494728429966

Te vagy az ország rákfenéje.

Gyurcsány kiadta a parancsot: a Jobbiknak vezekelnie kell, felvonulnak a jobbikosok a Pride-on. ... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Már látom, ahogy egy kamion tetején Jakab a bőrdzsekit bőrtangára cseléli és zenére riszálja magát, körülötte a jobbik vezetőség csápol

Volner János Úr!! Ez már nem Jobbik👉Ballik! Kár érte! Egyik legerősebb párt volt, aki 2022-es választásokat, de ha azt nem is a 2026-ost megnyerte volna! A sikerhez és aki szereti a hazáját ahhoz türelem kell!👉Mert aki szereti és az igazat mondja mindig, az elôbb utóbb siker övezi, mert nincs takargatnivalója! A Balliknál ez kibukik! Hataloméhesek,türelmetlenek és bármire képesek! Márpedig aki türelmetlen az nem szereti a hazáját! Az azért van ott, hogy minél hamarabb hatalomra jusson és akár egy Gyurcsánnyal is lepaktál!

Ernő Kis Nem vagyok Fidesz párti, de rájuk szavazok! Nincs jobb alternatíva! Nem hiszem, hogy rettegnek tôle! … Fletót nem kell bemártani, nyakig benne van a szarban! Itt már teljes politikai változás csak 15 év múlva lesz! Addig bele kell törôdjek! Ez van, majd 15 év múlva egy friss fiatal politikai erô jön, aki nem áll be majd senki mellé és magától eléri a sikereket!!

Birka a jobbik még időben eldobtam őket és Volner beszédei annak idején már utaltak rá, hogy szar van a vona palacsintában.

Látta valaki ezt az elfogott mélt? Miért nem mutatta meg egy tableten...., sztem kamuzik...

Mondja Volner, aki lefeküdt a Fidesznek.....😉

Volner úr! Ismerős a szitu? Ön sajnos egy fideszcsicska, akkor is, ha ennek az ellenkezőjét állítja. 🙂

Ha jól helyezkedsz janó, meg fog simogatni o1g

A vörner egy narancssárga patkány. A v szándékosan kisbetü.

Kedves János. Kezdek öntől émelyegni.

Ez az egyik legnagyobb segnyalo

Meg sajnos 1 evig el kell viselnunk ezt a bohockodast.Remelhetoleg 2022-ben ujra a Fidesz alakithat kormanyt(nincs mas alternativa jelenleg),mert ha az ellenzek nyer akkor az sajnos egy atomcsapassal fog felerni 🤔

egyék meg amit főztek Jákob rabbi kalandjai a parlamentben 2.0 illetve #krumplis jakab

A Jobbik a pride-on... 😂😂😂 Az évszázad vicce! 😂 Asszem az ilyenre szokták mondani, hogy ennél nincs lejjebb! Aztán mégis van.... 😂😂😂

Volner úr! Én úgy értékelem a mondandóját és talán nem is sokat tévedek,hogy Gyurcsány a Jobbik párton most elveri a port a 2016- os események miatt! A sárga földbe tiporja az ő ellenségét és ehhez Jakabot a párt vezérét használja fel. Ezzel is demonstrálva a hatalmát,figyelmeztetve az esetleges győzelme esetén a vele szembe helyezkedő pártokat,hogy képes földbe taposni az ellene szegülőket! Ami Jakabot illeti, nagyon pofára fog esni,mert bizonyára miniszteri( nem elnöki) posztot igért neki Gyurcsány,de mindenki látja,hogy Jakab viselkedéssel,kulturáltsággal,diplomáciai érzékkel egyáltalán nem rendelkezik,így felelős posztot nem fog kapni! Ezzel gyakorlatilag a Jobbik felmorzsolódik és meg fog szünni. Csak azokat a Jobbik alapszervezeteket sajnálom,akik még egyelőre kitartanak,de nem tudni,hogy mire várnak? És szánalmas vergődés a Jobbik szavazóinak,akik még hisznek valamiben,pedig tudhatnák,hogy Gyurcsány egy erős akaratú, jó politikai érzékkel rendelkező,de kiszámíthatatlan,veszélyes ember! Nekem ez a véleményem,bár lehet,hogy tévedek.

Balfenéken el Volner ....úr?!

Úgy van,..,amit a Jobbik csinál, és Jakab ahogy nyalakodik Gyurcsánynál, megalázva magát egy esetleges funkcióért,a pénzért, a hatalomért ,.., amit nem is fog megkapni SOHA bármit is tesz ,..,bármit..! ..az szégyen és gyalázat!

Jákob megy az élen piros bőrtangában, pávatoll a seggében.

Fel is fognak a jákobb bevet mindent kûlônben nincs munkája

Jobbik az nincs vége!! Jakabék és a szavazók balliberális párt!!! Hogy lehet ekkora durva hibát csinálni?? Ez árulás köpnöm kell az ilyen emberekre!!!

Erre csak ennyit ! Az bizony... SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT....!!!

Volner a szarházi!

Vonát is vigyék......ő a fő muff/ti....🔥

Kell a pártjának a hírverés...

Oké és tiltakozni fognak?!?

View more comments

Nincs helye homoszexuális propagandának a magyar iskolákban!

A társadalom elsöprő többségének támogatása és helyeslése mellett tegnapi napon végre szigorú szankciókat alkalmazó törvény született gyermekeink védelmében. A Volner Párt természetesen megszavazta és üdvözli az új, pedofilellenes törvényt.

Teljes mértékben egyetértünk azzal is, hogy az LMBTQ propagandának nincs semmi keresnivalója a magyar iskolákban. Senkit nem szabad megkülönböztetni vagy bántani szexuális irányultsága miatt, de ez oda vissza elvárható. Éppen ezért nem értjük, mi szükség van arra, hogy LMBTQ propagandisták erőszakos nyomulással nemváltásról, transzneműségről akarnak érzékenyítő foglalkozásokat tartani kiskorú gyermekeknek? Ezt a magyar társadalom túlnyomó többsége visszautasítja, márpedig Magyarország a magyaroké, ezt jobb, ha észben tartják a nyugat erőszakos szélsőliberálisai is.

+1 Gondolat: Mellékes, de Jakab Péter a törvény megszavazásával ügyes trükköt sütött el, hogy Gyurcsány tervével összhangban csendben távozzon a baloldali összefogás miniszterelnök-jelölti versenyéből.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

János nagyon igazad van !!!!!

Miért fontos a nyugatiaknak a homoszexuális propaganda?

Amíg éhező gyerek van Magyarországon, addig tényleg ez a legfontosabb? Takargatni jó persze a valódi tétlenséget a szegénység ellen.

Hiteltelen ember!

Sajnos Ön is eljátszotta már bizalmat, és igy nem hitteles már a politikában!!!

Neki sincs helye a magyar politikaban! Kameleon!

HelyeslJól beszélt!

Nektek a Politikàba se .

Helyes ez a gondolkozás mivel nemzeti érdekünk is az ilyen döntések normális ,értelemszerű meghozatala.

Helyes

Végre valaki !!

én meg kaptam a nyugdij emelést,1485-hut kaptam köszi orbán,veszek egy kiló kenyeret,meg tejet,egy kisdoboz vajat és nem is marad,még kevés is.,ezel az emelésel még a 80000-hut sem érem el,adjátok a magyar nyugdijat az ukránoknak köscög meg az oroszoknak a magyarnyugdijas meg éhen döglik idijota az öszes fidesz banda és csatlósai,ledolgoztam 40-évet.

Minden szavával egyetértek!!!

ezt nem kéne reklámozni

Volner part..:-)

Igaza van

Ebben a nyilatkozatban közölt minden egyes szóval egyetértek s magam is ezen véleményen vagyok!

Hazug disznó!

Barom vagy volner sajnos

Volner párt rengeteg tagot számol,ez meg egy pojáca aki mindig helyezkedik és nyalizik, nem kell vele törődni!!!

Gratulálunk a nyilatkozathoz!

Őt választanàm!

Te segfej áruló!!

View more comments

Hétértékelő beszélgetés

A gyermekek és az idősek védelme közös ügy! Kemény büntetést a bűnelkövetőknek!

Mindennapi magyar élet rovat: munkaviszony és nyugdíjkilátások. Hogy állunk ezzel?

Biden-Putyin csúcstalálkozó közeleg. Mire számíthatunk?

A stúdióban Gönczöl András és Dr. Jávor Miklós beszélgetnek.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Kedves László& Szabolcs! Most következő kérdésemet elsősorban hozzátok intézném,de a Volner Párt részéről másnak is kíváncsi lennék a véleményére: 2022 áprilisában közel 500ezer első szavazó járulhat az urnákhoz. Ez egy a Volner Párt életében,mint viszonylag fiatal párt egy olyan nagy potenciális szavazótábor aminek a megnyerésével jelentős lépéseket tehet hogy 2022-ben bent legyen a Nemzet Házában. Viszont ehhez olyan program kell amire felfigyelnek és érdeklődnek a fiatalok. A mai fiatalságot sajnos nagyon nehéz megszólítani,főleg politika terén,viszont foglalkozni kell velük (is). Kérdésem hogy a szakterületetek mesterséges intelligencia& klímapolitika terén van-e ezeknek a fiataloknak érdeklődési,kapcsolódási pontjuk és ha van mik lennének azok? ⤵ www.facebook.com/gyergyoszentmikloshargitamegyeerdely/videos/491273204608039/

Köszönöm, a kis-és középvállalkozókról szóló rész nagyon jó volt. Itt óriási a civilizációs lemaradás... a jelenlegi és az eddigi kormányok tönkre akarják és akarták tenni ezeket a bátor, kreatív embereket. Van hova fejlődni...

A kurva anyád

Mi is az a baloldali identitáspolitika? Miért veszélyes nemzetként való megmaradásunk szempontjából?

Hogyan gondolkoznak a baloldali összefogás politikusai sorskérdéseinkről?

Történelmi háttér, összefüggések és következtetések, melyeket mindenkinek tudnia kell. Dr. Jávor Miklós értekezése.
... Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése

Hozzászólás írása

Mitől normális ez a párt?

Nagyon igazat mond. Több ilyen videora lenne szükség.

Szíved álljon meg

Minden szó igaz,..,sajnos!

View more comments

Több videó mutatása